Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

AGU EVERYDAY LONG SLEEVE BASE LAYER

€ 40,00 Inclusief belasting
Onze EVERYDAY LONG SLEEVE BASE LAYER is een ondershirt met lange mouwen dat zowel ’s zomers als ’s winters perfect zijn werk doet. Het materiaal heeft zeer goede thermoregulerende en ademende eigenschappen en droogt snel, zodat zweet snel wordt afgevoerd.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Onderkleding
Geslacht Heren|Dames
Seizoen Winterkleding

Een perfecte temperatuurbeheersing begint met verschillende kledinglagen. De belangrijke eerste laag is de onderkleding, die nauw op de huid aansluit voor het best mogelijke vochttransport en daarmee samenhangende temperatuurregulatie.

Onze EVERYDAY LONG SLEEVE BASE LAYER is een ondershirt met lange mouwen dat zowel ’s zomers als ’s winters perfect zijn werk doet. Het is gemaakt van polyamide, polypropyleen en elastaan in een constructie zonder naden, die je verzekert van het hoogst mogelijke draagcomfort. Het materiaal heeft zeer goede thermoregulerende en ademende eigenschappen en droogt snel, zodat zweet snel wordt afgevoerd. Strategisch geplaatste mesh inzetstukken zorgen voor extra ventilatie.

Net als onze andere baselayers uit de EVERYDAY-lijn heeft ook de LONG SLEEVE BASE LAYER een Polygiene Stay Fresh behandeling gekregen: zilverionen verhinderen de groei van bacteriën en gaan daarmee geurhinder tegen.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in