Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Aero Race 6.0 Jersey Zwart

€ 120,00 Inclusief belasting
Met de Castelli Aero Race 6.0 jersey is aerodynamica slechts het begin. Deze jersey is ontworpen voor comfort de hele dag door met een uitstekende vochtregulatie, comfortabele pasvorm en drie full-size zakken.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsshirts
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur ZWART|GRIJS
Met de Castelli Aero Race 6.0 jersey is aerodynamica slechts het begin. Deze jersey is ontworpen voor comfort de hele dag door met een uitstekende vochtregulatie, comfortabele pasvorm en drie full-size zakken. Toen Castelli in 2006 de eerste jersey voor wielrennen op de weg ontwikkelde, dacht iedereen dat ze gek waren geworden. Toendertijd was aero alleen voor TT's. Kleding om te presteren betekende vochtregulatie. En je kon de Tour de France winnen in een baggy jersey die niet veel meer was dan een polyester T-shirt. Zelfs de aerodynamica-consultants verwachtten beperkte winst, dus Castelli noemden de jersey Split Second, hoewel ze tot op de dag van vandaag geloven dat zelfs kleine winst de moeite waard is om na te streven. Uiteindelijk was de winst aanzienlijk en het uiterlijk van het peloton heeft door Castelli een revolutie ondergaan.
We zijn nu bij de zesde grote vernieuwing van de aero jersey. Elke generatie is aerodynamischer en heeft een betere pasvorm. De stof en plaats van de naden van de Aero Race 6.0 zijn sterk beïnvloed door de CFD-analyse van de luchtstroom in de rijpositie. Ook profiteert de jersey van de feedback van de renners en de profs, want Castelli heeft zijn best gedaan om de jersey comfortabel te maken voor de lange trainingsuren en vervolgens voor wedstrijden onder alle mogelijke weersomstandigheden.
Versie 6.0 is Castelli's meest aerodynamische en meest comfortable Aero Race Jersey tot nu toe. Maar Castelli werkt al hard aan 6.1... Naadconstructie en positionering van stof op basis van CFD
Ontwikkeld voor aero-efficiëntie bij 30 tot 55 km/u
Schouderconstructie voor luchtstroom
Velocity Rev2-stof op de voorkant en mouw
Achterkant van 3D-mesh voor ademend vermogen
Stretchmouwen tot ellebooglengte met onbewerkte rand
YKK® Vislon®-rits
Het verlengde rugpand is de perfecte plek voor een zak, terwijl de jersey een goede pasvorm in de taille houdt