Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Sorpasso Ros W Bibtight

€ 200,00 Inclusief belasting
We hebben deze tight voor serieuze winterritten gemaakt. Dat betekent dat je in de meest uiteenlopende omstandigheden beschermd en comfortabel blijft.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsbroeken
Geslacht Dames
Seizoen Winterkleding
Bevat de kleur ZWART
Zeem Progetto X2 Air Zeem

Wat is het

 Deze broek is gemaakt voor lange uren in de meest uiteenlopende omstandigheden en is voorzien van onze ultra-rekbare, warme en waterafstotende Nano Flex 3G-stof met de extra warmte van Nano Flex Xtra Dry op de heupen en dijen, samen met een anatomische snit en de Progetto X2 Air naadloze broekzeem voor comfort op lange afstanden.

 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

  1. Nano Flex 3G-stof voor onze beste mix van warmte, elastische compressie, zachtheid en waterafstotendheid
  2. Nano Flex Xtra Dry stoffen paneel aan de voorkant en dijen voor extra warmte
  3. Anatomische snit tot heupen en knie
  4. Reflecterende inzetstukken voor maximale zichtbaarheid van achteren
  5. Liggende elastische bretels
  6. YKK® Camlock® ritsen bij enkels
  7. 0 °-12 ° C
  8. Gewicht: 296 gram

Castelli Progetto X2 Air

Progetto X2 Air

Met de Castelli Endurance X2 Bibshort vereenvoudig jij jouw duurtraining! Deze broek is bedoeld om jouw lange ritten een stuk comfortabeler te maken. Alles wat Castelli doet is gericht op snelheid, en we weten wat het is om lange tochten te maken.

De Progetto X2 zeem bestaat uit twee afzonderlijke delen. De bovenste laag is gemaakt van zeer zacht en duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat er geen irritatie ontstaat. Het deel onder de toplaag zorgt voor nog meer comfort. Dit deel is volledig naadloos en zwevend in de fietsbroek aangebracht.

De ventilerende toplaag zorgt voor voldoende ventilatie tijdens het fietsen en de zeem blijft daardoor koeler aanvoelen. In de tweede laag zitten gelkussentjes van verschillende diktes. Hierdoor is er veel fietscomfort, omdat de zeem op de juiste plekken dik is en waar het minder nodig is weer wat dunner is. Door de zachte en antibacteriële polyester toplaag zal irritatie aan het zitvlak verleden tijd zijn.

De Progetto X2 is de topzeem van Castelli die zij gebruiken in hun beste fietsbroeken. De progetto X2 zeem staat garant voor perfect draagcomfort tijdens de langere fietstochten.



Je bent misschien ook geïnteresseerd in