Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Castelli Beta Ros Jacket

€ 200,00
€ 150,00 Inclusief belasting 25% korting!
De Castelli Beta RoS jacket is ideaal als de zomer in de herfst overgaat. Dan heb je nog een paar maanden voor geweldige ritten. Maar zodra we ons warmer moeten gaan kleden, missen we de bewegingsvrijheid die je hebt als je alleen een jersey draagt. Daarvoor hebben we dit jack ontwikkeld.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsjacks
Geslacht Heren
Seizoen Winterkleding
Bevat de kleur ZWART

De Castelli Beta RoS jacket is ideaal als de zomer in de herfst overgaat. Dan heb je nog een paar maanden voor geweldige ritten. Maar zodra we ons warmer moeten gaan kleden, missen we de bewegingsvrijheid die je hebt als je alleen een jersey draagt. Daarvoor hebben we dit jack ontwikkeld. We hebben de lichtste, meest rekbare stoffen gebruikt die we hebben om een jack te maken dat de meeste wind tegenhoudt, nog steeds zeer goed ademend is, een opmerkelijke bescherming tegen water biedt en eigenlijk gewoon voelt alsof het er niet is. Dit is een kledingstuk om prestaties mee te zetten, dus daar hebben we onze aandacht op gericht. Er zit niets overbodigs aan, tenzij je het grote reflecterende vlak op de achterkant als overbodig beschouwt. Wij niet. We hebben het een nauwsluitende pasvorm gegeven, zodat de stof niet in de wind wappert en waardoor je warmer blijft. De zakken zijn ruim en gemakkelijk bereikbaar, de ritssluiting glijdt gemakkelijk, en de logo's zijn subtiel. De Polartec® NeoShell®-stof met stretch in 4 richtingen aan de voorkant en bovenarmen is winddicht, waterdicht en zeer ademend Licht geweven Nano Flex-stof op de rug is zeer goed ademend en houdt wind en spatten van lichte regen of natte wegen buiten. De nauwsluitende pasvorm blijft zeer comfortabel dankzij de 4-way-stretch van alle stoffen YKK® Vislon®-ritssluiting die soepel glijdt voor snelle ventilatieregulering 3 achterzakken Groot reflecterend vlak op de onderrug.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in