Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Sorpasso Ros Bibtight

€ 200,00 Inclusief belasting
De naam van deze Castelli tight, Sorpasso, betekent inhalen in het Italiaans. Dat is wat we met deze tight geprobeerd hebben; hem een beetje sneller, beter, comfortabeler te maken.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsbroeken
Geslacht Heren
Seizoen Winterkleding
Bevat de kleur ZWART
Zeem Progetto X2 Air Zeem

De naam van deze tight, Sorpasso, betekent "inhalen" in het Italiaans. Dat is wat we met deze tight geprobeerd hebben; hem een beetje sneller, beter, comfortabeler te maken. Hij is gemaakt als technische uitrusting voor het rijden onder de meest uiteenlopende winterse omstandigheden. De tight bestaat grotendeels uit onze Nano Flex 3G-stof, de derde generatie van onze nanotechnologische stofbehandeling die zeer waterafstotend is zonder het ademend vermogen, de rekbaarheid of de warmte van de stof aan te tasten. Je krijgt een zeer rekbare compressiepasvorm die met je meebeweegt en waarbij de nadruk op warmte en comfort ligt. Maar we voegen nog wel wat Nano Flex Xtra Dry-stof toe om aan de voorkant en op de dijen meer windbescherming en warmte te bieden, en in de achterkant voor extra bescherming tegen waterspatten van de weg. Het draait niet alleen om het materiaal: het anatomische patroon geeft een kromming bij de knie en de heup, en de platte naadloze bretels houden alles goed op zijn plaats. Dankzij ons royaal gevulde Progetto X2 Air Seamless-zeem zijn lange ritten comfortabel en je hebt verschillende reflecterende details om zichtbaar te blijven. We hebben hem ontworpen als go-to tight voor de hele winter. Nano Flex 3G-stof voor onze beste mix van warmte, elastische compressie, zachtheid en waterafstoting Nano Flex Xtra Dry op de bovenzijde en de dijen voor extra warmte, en op de achterkant voor bescherming tegen spatten van de weg Anatomische pasvorm om de heupen en knieën Reflecterende inzetstukken voor maximale zichtbaarheid van achter Platte elastische bretels YKK® Camlock®-ritssluiting aan de enkel.

Castelli Progetto X2 Air

Progetto X2 Air

Met de Castelli Endurance X2 Bibshort vereenvoudig jij jouw duurtraining! Deze broek is bedoeld om jouw lange ritten een stuk comfortabeler te maken. Alles wat Castelli doet is gericht op snelheid, en we weten wat het is om lange tochten te maken.

De Progetto X2 zeem bestaat uit twee afzonderlijke delen. De bovenste laag is gemaakt van zeer zacht en duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat er geen irritatie ontstaat. Het deel onder de toplaag zorgt voor nog meer comfort. Dit deel is volledig naadloos en zwevend in de fietsbroek aangebracht.

De ventilerende toplaag zorgt voor voldoende ventilatie tijdens het fietsen en de zeem blijft daardoor koeler aanvoelen. In de tweede laag zitten gelkussentjes van verschillende diktes. Hierdoor is er veel fietscomfort, omdat de zeem op de juiste plekken dik is en waar het minder nodig is weer wat dunner is. Door de zachte en antibacteriële polyester toplaag zal irritatie aan het zitvlak verleden tijd zijn.

De Progetto X2 is de topzeem van Castelli die zij gebruiken in hun beste fietsbroeken. De progetto X2 zeem staat garant voor perfect draagcomfort tijdens de langere fietstochten.



Je bent misschien ook geïnteresseerd in