Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Competizione Bibshort

€ 100,00 Inclusief belasting
Deze short is gemaakt met zoveel mogelijk technologie van onze professionele wedstrijdshorts van topkwaliteit, maar voor een betaalbare prijs.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsbroeken
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur ZWART
Zeem Kiss Air Zeem

Deze short is gemaakt met zoveel mogelijk technologie van onze professionele wedstrijdshorts van topkwaliteit, maar voor een betaalbare prijs. En hoewel hij zeker geschikt is voor wedstrijden in het weekend, hij presteert ook als je nooit een startnummer op spelt. De basis van Vortex-stof met textuur en de Giro4-gripper aan de pijp komen recht van onze topper, de Free Aero Race 4 Bibshort, terwijl de KISS Air2-zeem het comfort van onze beste zeem heeft, maar maximale bruikbaarheid biedt. Het ontastbare deel dat je het meest zal waarderen, is ons vermogen om dankzij het technische team van Castelli de beste pasvorm te creëren. Dit is de short die de beste kennis van Castelli op het gebied van comfort en prestaties samenbrengt in een toegankelijk product voor jouw fietsuitrusting.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in