Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

JAN JANSSEN MILLENNIUM

€ 1.595,00 Inclusief belasting

Hoe goed je jouw fietsvakantie ook voorbereidt, een goede betrouwbare fiets, stabiel en met genoeg versnellingen is onontbeerlijk. De Millennium is zo'n fietsvakantie-klassieker die tot in de kleinste details fietsplezier ademt. Afhankelijk van uw ambities is hij samen te stellen met diverse Shimano componentgroepen.

Let op:  € 1595,- is de prijs voor een uitvoering met een DEORE versnellingsgroep. De prijs kan wat duurder of ook een stukje goedkoper uitvallen als u voor een andere configuratie kiest.

Kom langs in onze winkel voor een uitgebreid adviesgesprek en een proefrit!

Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
Merk
Fiets Type Stadsfietsen
Bevat kleur zwart

De Janjanssen Millennium is een echte vakantiefiets! Het sterke frame is zeer geschikt om met bepakking in de bergen te fietsen. Ook in de steile afdalingen is deze fiets super stabiel. Het mooie aan de Janjanssen Millennium is dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen naar eigen wens. Zo heeft u een fiets die past bij uw gebruik en bij uw budget.

Kom langs in onze winkel voor een uitgebreide proefrit of een adviesgesprek. Onze Janjanssen specialist Klaas helpt u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vakantiefiets!


Download Product Folder