Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Winkels: Open, Werkplaatsen: Open, Webshop: open, Gratis bezorging, telefonisch bereikbaar!  Meer informatie...

VANRAAM BALANCE

€ 1.627,45 Inclusief belasting
De Balance lage instapfiets is een comfortfiets met een lage instap. Bij de Balance fiets kun je altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan. De fiets is zowel elektrische als niet elektrisch te krijgen en helemaal te configureren naar uw wensen. Neem een kijkje op de site van van Raam of kom langs in ons filiaal in Zwolle Zuid. Daar hebben we deze fiets ook beschikbaar voor een proefrit. De fiets is in veel configuraties leverbaar. Bekijk daarom ook de prijslijst of kom langs in de winkel in Zwolle Zuid voor een advies gesprek.
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

De Balance lage instapfiets is een comfortfiets met een lage instap. Bij de Balance fiets kun je altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan. De fiets is zowel elektrische als niet elektrisch te krijgen en helemaal te configureren naar uw wensen. Neem een kijkje op de site van van Raam of kom langs in ons filiaal in Zwolle Zuid. Daar hebben we deze fiets ook beschikbaar voor een proefrit.

Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen. Lees alles hier over elektrische trapondersteuning voor deze fiets.

De officiele prijslijst met alle opties kunt u hier downloaden. Pas op excl. 21% BTW.

De officiele configurator met alle opties kunt u hier vinden! Stel de BTW in op 21%!

Of kom langs bij ons filiaal in Zwolle-Zuid voor een advies gesprek.

Merk
Fiets Type Elektrische fietsen
Remmen Aanpasbaar
Wielmaat 24"
Bevat kleur zwart
Artikelnummer 353-0000
Binnenbeenlengte (aanpasbaar) 67-82, 76-91, 85-100 cm
Instaphoogte (aanpasbaar) 23 cm
Max. lengte fiets 182 cm
Max. breedte fiets 66 cm
Standaardkleur (aanpasbaar) Zwart
Max. gebruikersgewicht 120 kg
Frame hoogte (aanpasbaar) 42, 51, 60 cm
Gewicht fiets +/- 22 kg