Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Onze winkels en werkplaatsen zijn weer gewoon geopend! Uitgebreid advies nodig? Plan dan een winkelbezoek en één van onze verkoopadviseurs staat een uur persoonlijk voor u klaar.   Meer informatie...

VANRAAM EASY RIDER

€ 2.703,20 Inclusief belasting
De Easy Rider zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. De fiets is zowel elektrische als niet elektrisch te krijgen en helemaal te configureren naar uw wensen. Neem een kijkje op de site van van Raam of kom langs in ons filiaal in Zwolle Zuid. Daar hebben we deze fiets ook beschikbaar voor een proefrit. De fiets is in veel configuraties leverbaar. Bekijk daarom ook de prijslijst of kom langs in de winkel in Zwolle Zuid voor een advies gesprek.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze fiets. De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder, voetfixatie. 

Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen. Lees alles hier over elektrische trapondersteuning voor deze fiets.

Deze fiets is in vele configuraties leverbaar. Kijk daarom ook even naar de prijslijst van VanRaam (nb prijzen EX BTW) en/of de online configurator. Het geldende BTW tarief voor driewielers voor volwassen is 9%. De officiële prijslijst met alle opties kunt u hier downloaden (Pas Op, prijzen ex 9% BTW)

De officiële configurator met alle opties kunt u hier vinden! Stel de BTW in op 9%!

Of kom langs bij ons filiaal in Zwolle-Zuid voor een advies gesprek.

Merk
Fiets Type Elektrische fietsen
Gewicht +/- 43 kg
Remmen Aanpasbaar
Bevat kleur groen
Artikelnummer 341-0000
Binnenbeenlengte (aanpasbaar) 69-95 cm
Instaphoogte (aanpasbaar) 38 cm
Max. lengte fiets 210 cm
Max. breedte fiets 75 cm
Wielmaat voor 20"
Wielmaat achter 20"
Standaardkleur (aanpasbaar) Oceaan groen / zilver
Max. gebruikersgewicht 120 (versterkte uitvoering tot 150 en extra versterkte uitvoering tot 180) kg