Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

VANRAAM EASY RIDER

€ 7.033,00 Inclusief belasting

De Easy Rider zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. De fiets is zowel elektrische als niet elektrisch te krijgen en helemaal te configureren naar uw wensen. Neem een kijkje op de site van van Raam of kom langs in ons filiaal in Zwolle Zuid. Daar hebben we deze fiets ook beschikbaar voor een proefrit. De fiets is in veel configuraties leverbaar. Bekijk daarom ook de prijslijst of kom langs in de winkel in Zwolle Zuid voor een advies gesprek.

Er zijn veel mogelijkheden om de fiets verder uit te breiden om helemaal naar wens samen te stellen!

Maat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze fiets. De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder, voetfixatie. 

Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen. Lees alles hier over elektrische trapondersteuning voor deze fiets.

Deze fiets is in vele configuraties leverbaar. Kijk daarom ook even naar de prijslijst van VanRaam (nb prijzen EX BTW) en/of de online configurator. Het geldende BTW tarief voor driewielers voor volwassen is 9%. De officiële prijslijst met alle opties kunt u hier downloaden (Pas op, prijzen zijn ex. 9% BTW)

De officiële configurator met alle opties kunt u hier vinden! Stel de BTW in op 9%! Of kom langs bij ons filiaal in Zwolle-Zuid voor een advies gesprek.

Specificaties VanRaam Easy Rider € 7.033,- (incl. 9% BTW)

 • Vering: Veer 750 LBS
 • Aandrijving/versnellingsnaven: Enviolo naafversnelling traploos
 • Trapondersteuning/accu: Silent Elektro HT incl. verlichting en extern laadpunt
 • Veiligheid/bescherming: spiegel

Er zijn veel mogelijkheden om de fiets verder uit te breiden om helemaal naar wens samen te stellen!

Merk
Fiets Type Elektrische fietsen
Gewicht +/- 43 kg
Remmen Aanpasbaar
Bevat kleur groen
Artikelnummer 341-0000
Binnenbeenlengte (aanpasbaar) 69-95 cm
Instaphoogte (aanpasbaar) 38 cm
Max. lengte fiets 210 cm
Max. breedte fiets 75 cm
Wielmaat voor 20"
Wielmaat achter 20"
Standaardkleur (aanpasbaar) Oceaan groen / zilver
Max. gebruikersgewicht 120 (versterkte uitvoering tot 150 en extra versterkte uitvoering tot 180) kg

Banner garantie pakket


Garantie pakket

De meeste fabrikanten geven 2 jaar algemene garantie op een e-bike. Gaat daarna bijvoorbeeld de motor of accu stuk, dan kan dat een dure grap zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing: een garantie pakket. Dankzij dit pakket heeft u maar liefst 5 jaar garantie op uw e-bike! Bij aanschaf van een nieuwe e-bike betaalt u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Het garantie pakket vergoedt elektrische onderdelen van de fiets, ínclusief het batterijpakket.


Vinkje.png100% garantievergoeding op elektrische onderdelen en bijbehorende montagekosten
Vinkje.png
100% garantievergoeding op accuVerplicht onderhoud

Bij het afsluiten van het garantie pakket bent u verplicht om tijdens de 5 jaar uw e-bike volgens een vast onderhoudsschema bij ons te laten onderhouden. Indien de e-bike niet volgens schema wordt uitgevoerd vervalt de garantie. Het onderhoud aan de verzekerde fiets moet volgens onderstaand schema worden uitgevoerd. Mocht u het onderhoud enkele weken willen uitstellen, neem dan contact op met onze werkplaats.


FAQ

 • Zijn er garantie beperkingen?
  Het garantie pakket is voor e-bikes, speed pedelecs zijn uitgesloten. Het garantie pakket geldt alleen als een nieuwe fiets direct bij aankoop bij ons wordt afgesloten. De garantie komt te vervallen bij 25.000 gereden kilometers. Het garantie pakket is enkel geldig voor de eerste eigenaar van de e-bike.

 • Wat zijn mijn verplichtingen?
  Tijdens de 5 jaar bent u verplicht uw e-bike bij ons te laten onderhouden door middel van een onderhoudsbeurt in de 2e maand (gratis), 12e maand, 24e maand, 36e maand en 48e maand.

 • Wanneer en hoe betaal ik?
  Bij aanschaf van een nieuwe e-bike bij Scholten Fietsgoed betaald u eenmalig €169,- (e-bike <€3.500,-) of €189,- (e-bike >€3.500,-). Hiermee heeft u de komende 5 jaar garantie op uw e-bike. Als u niet in één keer wilt betalen kan dit ook per jaar.

 • Wanneer begint en eindigt de garantie?
  De ingangsdatum van de garantie is de factuurdatum van uw e-bike en loopt 5 jaar. Koopt u gedurende deze 5 jaar een nieuwe e-bike bij ons, dan wordt restitutie verleent bij aanschaf van een nieuw garantie pakket. Wilt u een tussen de 12 en 24 maanden na aankoop van de e-bike alsnog een garantie pakket afsluiten is dit mogelijk tegen de volgende prijzen: €219,- (e-bike <€3.500,-) of €239,- (e-bike >€3.500,-).

 • Is het garantie pakket ook mogelijk inclusief een onderhoudspakket?
  Ja, we hebben hiervoor het fietszekerplan.