Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

JAN JANSSEN ROHNIN

€ 3.375,00 Inclusief belasting

De kilometervreter bij uitstek. Rijdt en blijft rijden onder alle omstandigheden met een zeer laag onderhoudsinterval door het geïntegreerde Rohloff versnellingssysteem. U kunt de Rohnin uiteraard zelf naar wens samenstellen of in een andere kleur kiezen. De Rohnin is ook uit te voeren met het Gates Belt Drive CDX aandrijving en schijfremmen. De maximale bandbreedte is 50mm.

Let op: de € 3375,- is de prijs voor een complete uitvoering inclusief Rohloff, Gates beltdrive en hydraulische schijfremmen. De prijs kan wat duurder of ook een stuk goedkoper uitvallen als u voor een andere configuratie kiest.

Kom langs in onze winkel voor een uitgebreid adviesgesprek en een proefrit!

Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
Merk
Fiets Type Stadsfietsen
Bevat kleur zwart
Bij Janjanssen configureert u makkelijk uw ideale fiets. Bijna alle onderdelen kunt u zelf kiezen, zelfs een ralkleur voor het frame kunt u opgeven. De Janjanssen Rohnin is uitgevoerd met de lichtlopende en onderhoudsvrije Rohloff versnellingsnaaf met maarliefst 14 versnellingen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl. D

Download Product Folder