Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

JAN JANSSEN ZERO CO2

€ 1.675,00 Inclusief belasting

De Zero CO2 is een lichtgewicht en superstrakke stadsfiets. De lichtopende Shimano Alfine versnellingsnaaf met 8 of 11 versnellingen schakelt trefzeker en is onderhoudsvriendelijk. De Gatesbeltdrive zorgt helemaal voor weinig onderhoud. Met het nieuwe strakke frame rijdt de fiets superlicht, bovendien remmen de schrijfremmen zeer krachtig. De fiets kunt u helemaal zelf samenstellen in de configurator op de Janjanssen website. Kom gerust naar de winkel voor een proefrit of om samen de perfecte fiets samen te stellen. Iedere kleur is mogelijk. Onze enthousiaste Janjanssen-specialist Klaas vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden.

Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
Merk
Fiets Type Stadsfietsen
Bevat kleur zwart

Bij Janjanssen configureert u makkelijk uw ideale fiets. Bijna alle onderdelen kunt u zelf kiezen, zelfs een ralkleur voor het frame kunt u opgeven. Kies voor de lichtlopende Alfine 8 of 11 versnellingsnaaf en de Gates Beltdrive voor een superlichte en onderhoudsvrije fiets. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u graag met alle mogelijkheden!


Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Download Product Folder