Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Winkels: Open, Werkplaatsen: Open, Webshop: open, Gratis bezorging, telefonisch bereikbaar!  Meer informatie...

JAN JANSSEN ZERO CO2

€ 1.595,00 Inclusief belasting
De Zero CO2 is een lichtgewicht en ongecompliceerde sportieve fiets. De innovatieve Shimano Alfine versnellingsnaaf met 8 of 11 versnellingen schakelt trefzeker en is onderhoudsvriendelijk. De Alfine naaf is ook te combineren met de geruisloze Gates belt-drive. De fiets kunt u helemaal zelf samenstellen in de configurator op de Janjanssen website. Kom gerust naar de winkel voor een proefrit of om samen de perfecte fiets samen te stellen. Iedere kleur is mogenlijk.
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

Bij Janjanssen configureert u makkelijk uw ideale fiets. Bijna alle onderdelen kunt u zelf kiezen, zelfs een ralkleur voor het frame kunt u opgeven. Kies voor de lichtlopende Alfine 8 of 11 versnellingsnaaf en de Gates Beltdrive voor een superlichte en onderhoudsvrije fiets. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u graag met alle mogelijkheden!

Merk
Fiets Type Stadsfietsen
Bevat kleur zwart