Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Lezyne Grip Drive HP

€ 32,95 Inclusief belasting

Compacte en superefficiënte hogedruk-fietshandpomp. Met een pompvermogen tot 120 PSI (8,3 BAR) is de Grip Drive HP uitstekend geschikt voor alle hogedrukfietsbanden

Aantal
Niet op voorraad

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Compacte en superefficiënte hogedruk-fietshandpomp met een gekartelde cilinder voor superieure grip tijdens het pompen. Het beproefde ontwerp met overlappende handgreep is gemaakt van machinaal bewerkt aluminium en biedt superieure duurzaamheid, minimaal gewicht en alle stijl. De geïntegreerde ABS Flex-slang is compatibel met presta en shrader valve en verbetert de pompwerking en ergonomie aanzienlijk. Deze minipomp is volledig herbouwbaar en gemaakt met de beste materialen die er zijn. Met een pompvermogen tot 120 PSI (8,3 BAR) is de Grip Drive HP uitstekend geschikt voor alle hogedrukfietsbanden. Bevat een lichtgewicht composietmatrix-framebevestiging.