Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Onze winkels en werkplaatsen zijn weer gewoon geopend! Uitgebreid advies nodig? Plan dan een winkelbezoek en één van onze verkoopadviseurs staat een uur persoonlijk voor u klaar.   Meer informatie...


Giro d'Azzuro - Culinaire toertocht
Zondag 20 september 2020

Na het succes van vorig jaar komt ook dit jaar 2020 de culinaire Giro tocht weer terug op de agenda! Dit jaar is het wel wat later geworden net zoals de "echte Giro". De toertocht wordt dit jaar gehouden op zondag 20 september 2020! Ben jij er dit jaar ook bij?

Schrijf je snel in! Want i.v.m. de regels van het RIVM mogen er maar maximaal 50 deelnemers meedoen met dit leuke evenement.

Fiets mee door één van de mooiste omgevingen in Nederland. Laat je verwennen met een heerlijke Italiaanse lunch, hapjes en drankjes. We sluiten de fietstocht af met een Italiaans familie buffet, waar de hele familie mag aansluiten. In verband met corona starten we op verschillende tijden (in groepen van maximaal 12 personen). Zo kunnen we de lunch ook coronaproof houden.

Er is keuze uit 2 tochten: Giro Recreativo ± 80 km of Giro Fanatico ± 120 km .
De startlocatie is bij Scholten Fietsgoed Luttekestraat 13.

Het culinaire buffet is coronaproof bij Ristorante La Stalla kamperstraat 7-9 Zwolle.

Programma informatie

De startlocatie is voor beide groepen is bij Scholten Fietsgoed Luttekestraat 13 Zwolle

Starttijden voor de Giro Recreativo 80 Km
8:30 uur
- Winkel open met koffie/thee om je aan te melden voor de Giro tocht
10:00 uur - Start van de 80 km groep

Starttijden voor de Giro Fanatico 120 Km
8:30 uur - Winkel open met koffie/thee om je aan te melden voor de Giro tocht
9:30 uur - Start van de 120 km groep

Een week voor de start ontvangt u van ons een email met een .gpx bestand voor de route informatie.

Dit jaar gaat er een deel van de opbrengst naar: Kinderen met ASS (autismespectrumsoornis) voor o.a. het organiseren van zomerkampen. Hiervoor wordt er ook een stille veiling georganiseerd.

Inschrijven voor de giro d'Azzuro 2020

Door het kopen van een van onderstaande producten kunt u zich inschrijven voor de toertocht + diner of alleen de diner.Sfeerimpressie Giro d' Azzuro 2018

IMG_8166.JPG