Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

Urban Arrow subsidie

Stap nu over op een elektrische bedrijfsbakfiets!

De elektrische vrachtfiets van Urban Arrow is een ideaal alternatief voor je bestelwagen of bestelscooter. Deze elektrische vrachtfiets is razendsnel, efficiënt en een rijdend reclame bord voor je bedrijf! Daarbij stoot de vrachtfiets geen fijnstof uit; een elektrische vrachtfiets is erg goed voor het milieu én het groene imago van je bedrijf. De Urban Arrow Cargo is in meerdere uitvoeringen beschikbaar, en ook qua bakken zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben testfietsen beschikbaar, kom gerust langs om een vrachtfiets te testen!

Urban%20Arrow%20(3).jpg

Vrachtfiets actie Zwolle met de Urban Arrow Cargo bakfiets;  tot € 1500,- subsidie!


Een groene , schone en goed bereikbare Zwolse binnenstad is waar steeds meer ondernemers, maar ook de provincie en gemeente aan willen werken. Een uitstekend hulpmiddel hiervoor is de elektrische bedrijfsbakfiets van Urban Arrow. Deze bakfiets is goed voor het milieu, voorkomt dichtslibbende wegen en is bovendien uitstekend voor het groene imago van je bedrijf. Provincie Overijssel wil het gebruik van deze bakfietsen stimuleren en heeft een zeer interessante subsidie lopen. Kies je ook voor de elektrische vrachtfiets? Dan kan je maar liefst tot € 1500,- subsidie krijgen!

Met deze regeling kan je maximaal twee elektrische fietsen met een bak of een aanhanger aanschaffen. De elektrische bedrijfsbakfiets heeft minimaal 150 liter laadcapaciteit. Per fiets kan je tot € 1.500,- subsidie krijgen! Deze regeling is alleen geldig voor MKB bedrijven die gevestigd zijn in Overijssel.

Kortom, een elektrische vrachtfiets is:

  • Snel: in de binnenstad overbrug je vaak afstanden sneller dan met de auto
  • Gezond: heerlijk in beweging
  • Reclame: je vrachtfiets is een rijdende en staande reclamezuil
  • Duurzaam: geen fijnstof en CO2-uitstoot
  • Goedkoop: geen parkeer- en brandstofkosten én fiscaal voordeel bij aanschaf
  • Positief imago: je bent duurzaam bezig, denkt aan het milieu en daardoor aantrekkelijk voor je klanten

Benieuwd naar de voorwaarden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op: 038 - 421 73 78 of info@fietsgoed.nl of vraag direct meer informatie aan via onderstaand formulier! 

Meer informatie?

Wat zeggen onze klanten?

Subsidie Bakfiets

In het kader van duurzaamheid bezorgt Otto Berkhof van Vinotheek Vintage alle wijnbestellingen rond in Zwolle met zijn zogeheten Riesling Racer. ''Ik geniet enorm van mijn mooie Riesling Racer. Dankzij deze elektrische bakfiets van Urban Arrow lever ik de wijnen tot in de wijnkelder van mijn klanten!''

 

Subsidie Bakfiets Tipical Gear

Buitensportwinkel Typical Gear geniet van de Urban Arrow met een zelf ontworpen bak. ''Onze Urban Arrow bakfiets is wel heel gaaf met de zelf ontworpen bak! Ons logo staat er strak op. Het resultaat is nog beter dan gedacht. We fietsen met plezier rond in Zwolle en omstreken en maken daarbij ook nog gemakkelijk reclame voor ons bedrijf!''

 

Subsidie Bakfiets

Richard van Risskookt reed direct door op zijn Urban Arrow vrachtfiets met koelbox naar zijn woonplaats Rotterdam! ‘’Ideaal, zo’n elektrische bakfiets met koelbox! Ik fiets met alle gemak naar al mijn klanten terwijl mijn producten koel blijven.’’