Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
BornVoedingkopie.png

Nutrition


BORN sportvoeding is mede ontwikkeld door topsporters en voldoet aan de hoogste eisen die een moderne sporter stelt: samengesteld op basis van hoogwaardige ingrediënten, licht verteerbaar, makkelijk in het gebruik en snelle opname door het lichaam. Alle producten van BORN zijn 100% safe.


BODYCARE

BORN maakt in de lijn sportverzorgende producten gebruik van doordachte natuurlijke grondstoffen. De hoogwaardige werkzame plantextracten en etherische oliën verschaffen de verzorgende producten van BORN hun bijzondere effectieve werking.


BOTTLES & MOREBORN Bidon

De BORN bidon is een veel geziene ‘gast’ op de racefiets. Zowel voor het wedstrijdpeloton als de toerfietser biedt de witte BORN bidon hygiëne en gemak. Steeds meer atleten zetten een gevulde BORN bidon langs de atletiekbaan of laten deze aanreiken tijdens hun training of wedstrijd. Sluit je aan bij de professionals!


SUPERIOR SPORTS CARE

Wanneer moet je nu welk product gebruiken? Zie je soms door de bomen het bos niet meer? BORN helpt je graag op weg! Als specialist in voeding voor topsporters hebben we een aantal gebruiksschema’s ontwikkeld voor hardlopen, wielrennen, mountainbiking en schaatsen.

Born Voedingsschema


NUTRITION TIPS CYCLING

Wielrenners zijn de arbeiders van de weg. Hard werken dus! Voldoende vocht en energie binnenkrijgen is heel belangrijk om de man met de hamer uit te schakelen.

Algemene tips

  • Meerdaagse tochten of wedstrijden: start je herstelproces op zodra je van je fiets stapt!
  • Fietsen bij temperaturen rond de 10 graden Celsius? BORN Warm Up aanbrengen, gevolgd door Protect Oil, zeker bij nat weer.
  • Is het warmer dan 15 graden? Stimuleer dan je spieren nog beter door Start Up vooraf in te masseren voor een betere doorbloeding van je spieren en je hebt mooie bruine benen!

NUTRITION TIPS MOUNTAINBIKING

Mountainbikers hebben te maken met intensiteitintervallen en doen bij langere tochten ook aanspraak op hun duurvermogen. Voldoende vocht en energie binnenkrijgen is heel belangrijk om de man met de hamer uit te schakelen. Daarnaast is het zaak om snel te herstellen na een intensieve sprint bergop!

Algemene tips

Oppepper nodig? Dan moet je zeker BORN Awake Showergel gebruiken als oppeppende ochtenddouche of als verfrissende hersteldouche na een dag van inspanning.

  • Gebruik isotone en energiedranken die goed verdragen worden door maag- en darmen
  • Gebruik energierepen die makkelijk weghappen en gels die lekker wegdrinken
  • Bescherm je knieën tegen kou en regen door een laag Protect Extra aan te brengen.