Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Wegens vakantie is ons filiaal in Zwolle Zuid van maandag 5 augustus t/m zaterdag 17 augustus gesloten.

Stromer Speed Pedelec


Speed Pedelecs

Kom langs en ervaar de Speed pedelecs van Stromer en Riese & Muller!

Bekijk hier onze collectie Speed pedelecs

Wilt u ook op een snelle, gezonde en duurzame manier naar uw werk? Laat u dan goed informeren over de mogelijkheden en de voordelen van een Speed pedelec. Maak ook een uitgebreide proefrit op één van onze test speed bikes en ervaar het speed pedelec gevoel!

Stromer Speed Pedelec Kopen


Onze winkel en werkplaats

In onze grote winkel in het centrum van Zwolle hebben wij een speciale Speed Pedelec afdeling waar de complete speed pedelec collecties van Stromer en Riese & Muller staan. Laat u uitgebreid voorlichten over alle verschillen en mogelijkheden en maak een uitgebreide proefrit. Als u telefonisch een afspraak inplant houden wij rekening met uw komst, op deze manier heeft één van onze Speed pedelec specialisten alle tijd om u te helpen met uw keuze.

Al meer dan 15 jaar verkopen wij de Speed pedelecs van Stromer en Riese & Muller. Onze verkoopadviseurs  en onze monteurs gaan jaarlijks naar alle training om zo op de hoogte te blijven van alle producten. Zo kunnen wij u niet allen goed adviseren, maar kunnen onze monteurs ook snel een diagnose stellen bij een eventuele storing, om zo uw Speed Pedelec weer snel op de weg te krijgen.  Meerder van onze collega`s rijden op een Stromer Speed Pedelec, u kunt bij hen terecht voor al uw vragen!

Stromer Speed Pedelec

Onovertroffen bereik, vermogen en de veelzeidigheid. Stromers zijn niet alleen milleuvriendelijke maar ook stijlvol en elegant. De Stromer fietsen zijn zelfs verkrijgbaar met een 987 Wh accu voor maximale ondersteuing, met de Stromer Speed Pedelec rijdt u gemakkelijk 45 km/h. Sta open voor de Stromer-ervaring en ontdek de veelzijdigheid van de nieuwe Stromer ST1, Stromer ST2 Pinion of de geavanceerde Stromer ST3 en Stromer ST3 Pinion. De stromer ST5 wordt in 2024 vernieuwd en komt ook met riem en Pinion versnellings systeem! En tot slot, ervaar de nieuwste krachtpatser in de familie; de Stromer ST7! Allemaal te bewonderen bij ons in de winkel. Een Stromer Speed pedelec rijdt anders dan alle andere speed pedelecs, een strakke wegligging, ongekend veel vermogen en toch zo veel controle! Kom langs in onze winkel en bekijk en ervaar de ongekende ondersteuning van een Stromer speed-pedelec.

Bekijk hier onze Stromer speed pedelec

Riese & Muller Speed pedelecs

De passie voor fietsen en innovaties samen met perfectionisme domineren het werk van Riese & Muller. Het resultaat daarvan is tot in detail doordachte speed-pedelecs van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. De Riese & Muller speed pedelecs hebben een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Bekijk hier onze Riese & Muller Speed pedelecs


Plan uw Stromer proefrit of adviesgesprek

Om er echt achter te komen of een speed pedelec bij u past is het erg belangrijk om de fiets goed uit te proberen. Wij hebben van al onze merken Stromer, Klever en Riese & Muller verschillende testmodellen op voorraad waar u een uitgebreide proefrit op kunt maken. Zo komt u er achter hoe de fiets ondersteunt, wat de actieradius in het echt is  en of de houding bij u past.

Stromer Speed pedelec testenGratis thuisbezorgd in heel Nederland

Uw Stromer, Riese &Muller of Klever Speed pedelec bezorgen wij gratis thuis in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op en wij kijken wat voor u handig is!Helmplicht

Voor Speed pedelecs geldt een helmplicht. Dit is een helm die voldoet aan NTA 8776 norm, deze helm lijkt op een fietshelm, maar is berekend op hogere valsnelheden en beschermt een groter deel van het hoofd. In vergelijking met een fietshelm biedt de helm met name meer bescherming voor de slapen en de achterkant van het hoofd.

lees meer over de Speed Pedelec helmen in onze blog

Bekijk hier al onze collectie Speed-pedelecs


Hieronder alvast een overzicht van alle Stromer Speedpedelecs.