Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ons Filiaal in Stadshagen verhuist! Klik hier voor meer informatie en openings-aanbiedingen!

Cube E-bikes


Cube E-bikes

Cube e-bikes zijn de e-bikes met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Met de Cube Supreme Hybrid, Cube Touring Hybrid en Cube Katmandu Hybrid heeft Cube een complete lijn aan e-bikes. Allemaal voorzien van sterke Bosch motoren, grote geïntegreerde accu`s en super stabiele frames. En dat ook nog eens met een mooie sportieve uitstraling en tegen een scherpe prijs. De Cube e-bike collectie staat compleet bij ons in de winkel.


Cube Supreme Hybrid

Elegant, veilig en praktisch: de nieuwe CUBE Supreme Hybrid scoort op alle punten. Check bijvoorbeeld de netjes in het frame geïntegreerde Bosch CX-motor. Of de schuine buis, waarin de Bosch PowerTube-accu onzichtbaar is weggewerkt. Niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Zo is de lage instap ook écht een lage instap; niks zit in de weg. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de looks, maar ook om het rijgevoel. En dat moet vertrouwen wekken. De balhoofdbuis en de vorkbuis hebben daarom een grotere diameter, voor meer stuurprecisie en stabiliteit. En dat laatste geldt ook voor de semi-geïntegreerde bagagedrager. Twee fietstassen vol boodschappen? De Supreme Hybrid geeft geen krimp.

De nieuwe CUBE Supreme Hybrid staat voor maximale mobiliteit in combinatie met een elegant uiterlijk en minimaal onderhoud. De degelijkheid van de krachtige Bosch Performance-trapondersteuning staat op het hoogste niveau. Betrouwbare schrijfremmen van Shimano zorgen voor veilig vertragen, lichtrollende banden van Continental verzorgen het contact met de ondergrond. En mocht die wat ruw zijn; een verende voorvork en dito zadelpen bieden volop rijcomfort. We hebben het fraaie totaalplaatje afgerond met geïntegreerde verlichting, een stevige achterstandaard en een in hoogte verstelbaar stuur.

Testwinnaar Cube Supreme Hybrid

De Cube Supreme Hybrid is als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. De stadsfiets is met een 8,4 testwinnaar bij de grote e-bike test van de ANWB. Voor deze test zijn 20 e-bikes uitvoerig getest. De e-bike van CUBE scoort hierbij hoog op veel punten. De e-bike van Cube scoort volgens de testers van de ANWB het hoogste op ondersteuning vlak (9,4), verlichting (9,2) en de remmen (9,0). Maar ook de ondersteuning op hellingen (8,6) en stabiliteit (8,7) van de fiets zijn dik in orde. De volledig gesloten kettingkast en de nette afwerking van de lasverbindingen zijn nog eens extra pluspunten.

Cube Touring Hybrid

De CUBE Touring Hybrid staat bekend om z’n veelzijdigheid. En om zoveel mogelijk fietsers daarvan te laten profiteren brengen we ’m als diamantframe, mixed frame én met lage instap. Alle drie uiteraard met een aandrijflijn van Bosch, onze vaste partner. Motorophanging, batterijhouder en onderbuis vormen daarbij één geheel, wat de positie van de motor en de accu optimaliseert. In combinatie met onze Efficient Comfort-geometrie heeft dat heerlijke rijeigenschappen en een perfecte balans als resultaat. Een fraaie geïntegreerde achterdrager maakt het plaatje compleet.

Of je ’m nu in je vrije tijd gebruikt als toerfiets of naar het werk als alternatief voor de auto, in alle gevallen is de CUBE Touring Hybrid nauwelijks te verslaan. Van de stille maar krachtige motor, de volledig geïntegreerde bagagedrager en de stevige achterstandaard tot de spatborden en de verlichting, alles zorgt ervoor dat je dag in dag uit op deze fiets kunt rekenen. Ook goed zijn de componenten. Zoals een comfortabele, luchtgeveerde voorvork en betrouwbare hydraulische schijfremmen. We hebben zelfs gedacht aan een verende zadelpen. Meer heb je niet nodig voor zorgeloos e-biken.

Cube Kathmandu Hybrid

Klassiek diamantframe, mixed frame of een frame met lage instap, in alle gevallen staat ons Modular Battery-systeem centraal in het ontwerp van de CUBE Kathmandu Hybrid. Motorophanging en accubehuizing vormen daarbij één geheel. Lichter, sterker én het positioneert de Bosch-motor en -accu op precies de juiste plaats. In combinatie met onze Efficient Comfort-geometrie levert dat fijne rijeigenschappen en een perfecte balans op. Bovendien is er zo plek voor een bidonhouder. En wat dacht je van de lichte en toch zeer sterke geïntegreerde bagagedrager? Daarmee is de Kathmandu Hybrid veelzijdiger dan ooit.

Als er één fiets is die vrijheid op twee wielen symboliseert, dan is dat wel de CUBE Kathmandu Hybrid. Ziet er niet alleen lekker uit, maar stuurt ook zo. Makkelijk en intuïtief, maar tegelijkertijd ook stabiel, met dank aan het lage zwaartepunt. Dankzij de volumineuze banden, de verende zadelpen en vooral de voorvork met maar liefst 10 cm soepele veerweg kom je op het vlak van comfort en tractie niks tekort. Shimano verzorgt de hydraulische schijfremmen. Lange spatborden, een stabiele achterstandaard en verlichting rondom maken het plaatje compleet.

Cube fietsen

Cube Bikes heeft een enorme groei doorgemaakt. In een paar jaar tijd is Cube uitgegroeid tot de grootste Europese producent op het gebied van Race & ATB fietsen. Cube fietsen staan bekend om hun Duitse degelijkheid en het mooie design. De fietsen van Cube zijn dan ook een lust voor het oog. Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Elk frame wordt eerst getest voordat het verkocht wordt. Cube heeft dan ook in-house testfaciliteiten die de hoogst mogelijke kwaliteit voor alle fietsen bieden. Cube is altijd op zoek naar de perfecte geometrie, stijfheid en gewicht. Met hun kinematica won Cube zelfs een award. En dat niet alleen, de fietsen van Cube zijn mooi vormgegeven en uitstekend afgewerkt. Alles is qua kleur en design tot in de puntjes op elkaar afgestemd. 

Fietsgoed Scholten verkoopt en onderhoudt al jaren lang diverse Cube fietsen. Benieuwd naar ons assortiment van Cube? Kom langs en maak een proefrit op jouw Cube naar wens! Bekijk hier al onze Cube E-bikes.