Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

BBB overschoenen


Geen koude voeten meer met de overschoenen van BBB Cycling

De winter is in volle gang, maar ook dan is het heerlijk om lekker te gaan fietsen. Als je je goed aankleed, kun je zelfs in de winter heerlijk fietsen als de zon schijnt, maar ook als het iets minder mooi weer is en het regent.

Tegen de kou kun je je gelukkig goed kleden. Om te voorkomen dat je koude voeten krijgt zijn er overschoenen te koop. Want als er iets vervelend is tijdens het fietsen, dan zijn het koude voeten. De één heeft er sneller last van dan de ander. Daarom maakt BBB verschillende overschoenen. De 2 meest populaire zijn de BBB Waterflex en de BBB Ultrawear.
 
De BBB Waterflex is ideaal voor de mensen die niet heel snel koude voeten hebben.
De overschoenen zijn voorzien van een water- winddichte laag die er voor zorgen dat de voeten warm en droog blijven. De BBB Waterflex overschoenen zijn licht gevoerd waardoor ze net dat beetje extra warmte geven. Door het klittenband aan de onderzijde zijn de overschoenen eenvoudig aan te trekken.
 
De BBB Ultrawear zijn de wat dikkere variant gemaakt van neopreen. Ook deze overshoenen zijn voorzien van een water- en winddichte laag. De Ultrawear overschoen is ideaal voor de mensen die snel last hebben van koude voeten. Het dikkere neopreen zorgt voor extra warmte isolatie, waardoor je voeten lekker warm blijven tijdens het fietsen. Ook de BBB Ultrawear overschoenen zijn voorzien van klittenband aan de onderzijde, waardoor ze eenvoudig aan te trekken zijn.

BEKIJK HIER AL ONZE FIETSACCESSOIRES