Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Onze werkplaatsen zijn geopend voor reparaties en onderhoud. Afhalen mogelijk bij al onze filialen. Proefrijden & bezorgen van een nieuwe fiets is mogelijk bij u aan huis. Meer informatie...

Castelli


Castelli

Castelli fietskleding staat voor kwaliteit op het gebied van fietskleding. Van fietssokken tot aan helmmutsen en uiteraard alles wat daar tussenin zit heeft Castelli in het assortiment. Ook voor de dames is er een ruime keuze aan fietskleding. Voor de zomer is er de ruime keuze in bibshorts en fietsshirts, zowel in kleur als design, Castelli heeft 2 top zemen in het assortiment, de Kiss Air 2 zeem en de Progetto X2 zeem, zo kan iedereen van toerfietser tot echte racefietser met veel comfort fietsen. Ook in de winter bibtights worden deze 2 zemen weer gebruikt. En is er een ruime keuze aan jacks voor zowel de frissere dagen als de hele koude dagen. De Italiaanse pasvorm van Castelli zorgt ervoor dat de fietskleding perfect aan sluit. Hierdoor moet je er wel rekening mee houden dat je vaak 1 of 2 maten groter moet nemen, dan dat je normaal zou doen.

Castelli Fietsbroeken

Voor zowel de zomer als de winter heeft Castelli mooie comfortabele broeken in het assortiment. Castelli maakt gebruik van de Kiss Air 2 zeem en de Progetto X2 zeem.

De Kiss Air 2 zeem De Kiss Air zeem is superzacht met een geborsteld microfiber toplaag. Dit maximaliseert de comfort en de pasvorm van de zeem. De zeem bestaat uit verschillende diktes. Hierdoor is er veel fietscomfort, omdat de zeem op de juiste plekken dik is en waar het minder nodig is weer wat dunner is.

De Progetto X2 zeem bestaat uit twee afzonderlijke delen. De bovenste laag is gemaakt van zeer zacht en duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat er geen irritatie ontstaat. Het deel onder de toplaag zorgt voor nog meer comfort. Dit deel is volledig naadloos en zwevend in de fietsbroek aangebracht. In de tweede laag zitten gelkussentjes van verschillende diktes. Hierdoor is er veel fietscomfort, omdat de zeem op de juiste plekken dik is en waar het minder nodig is weer wat dunner is.

De meest populaire heren winterbroeken

De meest populaire dames winterbroeken

Castelli Fietsjacks.

Castelli heeft verschillende fietsjacks, zoor zowel de frissere zomeravonden als de strenge en minder strenge winters. Veel jacks hebben een winddichte laag die er voor zorgt dat de wind tegen wordt gehouden, wat het fietsen nog comfortabeler maakt.

De meest comfortabele heren fietsjacks

 

De meest comfortabele dames fietsjacks

 

Fietsshirts

Castelli heeft een uitgebreide keuze in zomershirts en wintershirts. Er is veel keuze in kleur en motieven, maar ook de dikte van de zomershirts kun je kiezen voor warm weer maar ook voor heel warm weer.

De meest verkochte heren wintershirts:

 

De meest verkochte dames wintershirts:

Kledingaccessoires

Om je outfit helemaal compleet te maken heeft Castelli ook nog heel veel kledingaccessoires, waaronder sokken, handschoenen, overschoenen, helmmutsen en onderkleding.

De meest verkochte accessoires: