Voordelen van Private Lease ten opzicht van andere leasevormen zijn:

  1. U koop voor 3 jaar fietsmobiliteit. Dus elke 3 jaar kunt u weer voor de nieuste trends en technologie kiezen.
  2. Het risico van tegenvallende restwaarde ligt bij de leasemaatschappij.
  3. Het risico voor verlies van de fiets ligt bij de leasemaatschappij. Bij diefstal en of total loss eindigt de lease overeenkomst, betaalt u geen lease vergoedingen meer en bent u vrij een nieuw lease contract af te sluiten.
  4. De risico's rondom het technisch functioneren en de zorgen voor het onderhoud liggen bij de leasemaatschappij. U hoeft alleen de fiets een jaarlijkse beurt te laten geven en de fiets te laten repareren bij storingen tussendoor. Reparaties zijn natuurlijk op kosten van de Leasemaatschappij.
  5. De lease overeenkomst eindigd, met de verplichting om de fiets terug te leveren, bij overlijden en bij werkeloosheid (bij te bewijzen onvermogen).
  6. U krijgt standaard pechhulp.

 

Nadelen Private Lease tov van andere leasevormen:

  • Na het beëindigen van het leasse contract heeft u geen fiets meer! Dus ook als na 1,5 jaar de fiets gestolen wordt krijgt U geen nieuwe fiets. Het lease contract om die fiets te leasen eindigt omdat de fiets er niet meer is! U heeft wel al die tijd het lease tarief betaald waarvan u niets terug krijgt. U kunt wel weer een nieuwe fiets leasen.

 

Private Lease wordt aangeboden door onze partner BovagLease. Een samenwerking tussen de Bovag, ENRA, Bovemij en FrieslandLease.