Body Scan CRM fietsmeting ZwolleBody Scan CRM fietsmeting in Zwolle

Met Body Scanning CRM - een innovatief meetsysteem - kunnen wij iedere klant opmeten. Dit gebeurt met behulp van de computer en laserstralen, zodat u niet wordt aangeraakt. Het systeem is het resultaat van een samenwerking tussen orthopeten, fysiotherapeuten, wielrenners, fietsers, ingenieurs en tweewielerspecialisten. Wij ons staat het CRM fiets meetsysteem in ons filiaal in de Luttekestraat. U kunt uw fietsmeting dus laten uitvoeren midden in het centrum van Zwolle.

Wij hebben een speciaal apparaat waarbij wij met een laser 5 punten op uw lichaam scannen. De 5 punten die wij meten zijn;            

  • lichaamslengte                                                                                                
  • schouderbreedte
  • schouderhoogte
  • bekkenkamhoogte
  • vuisthoogte


Persoonlijke houding

Tijdens deze fietsmeting wordt er ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets de gewenste zitpositie en de juiste ergonomische instelling. Want niet alleen het formaat van het frame bepaalt hoe u optimaal op de fiets zit, maar ook de hoogte van het zadel, stand van het zadel t.o.v. trap-as, de hoogte van het stuur en de afstand tussen het zadel en het stuur. Het Body Scan Systeem rekent al deze maten uit, zodat wij de fiets perfect voor u kunnenafstellen.
 

Het uitvoeren van de meting en het afstellen van de fiets kost € 35,= (exclusief eventueel te vervangen materialen, zoals b.v. een kortere stuurpen). Dus zit uw bestaande fiets niet helemaal lekker, kom dan gerust langs. En natuurlijk, koopt u bij ons uw nieuwe fiets, dan is de meting en het afstellen van de fiets gewoon onderdeel van onze service en dus gewoon gratis.

Eventueel kunnen wij ook een zadelmeting voor u uitvoeren kijk daarvoor op deze pagina.