Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

Bosch SmartphoneGrip

€ 51,00
€ 44,95 Inclusief belasting € 6,05 korting

De smartphone wordt uw eBike-display. De SmartphoneGrip verbindt de eBike met de digitale wereld: bevestig hem eenvoudigweg aan het stuur, plaats de smartphone erop en open de eBike Flow-app. Uw telefoon laadt draadloos op en met de Gratis Bosch app en maak gebruik van uitgebreide navigatie.

Let op; alleen geschikt voor fietsen met het Bosch Smartsysteem. De Smartphone hub wordt op de Kiox 300 of 500 displayhouder geklikt.

Aantal
Levering eind april.

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier

Verbind jezelf en je eBike met de digitale wereld: Bevestig de SmartphoneGrip aan het stuur, plaats je smartphone erop en open de eBike Flow app. Klaar. Terwijl je smartphone wordt opgeladen via de SmartphoneGrip, laat de eBike Flow app zien hoe snel je rijdt, hoe vol je eBike-accu is en navigeert hij je feilloos naar je bestemming. De stad uit, de trail op: dankzij dezelfde interface kun je de SmartphoneGrip gemakkelijk en snel verwisselen met de Kiox 300/500, het robuuste, sportieve display.

Deze SmartphoneGrip is ideaal voor een toertocht! De batterij van je smartphone blijft opgeladen tijdens je rit, hoeveel apps er ook openstaan. De SmartphoneGrip biedt een volledige laadfunctie tijdens het rijden, met of zonder kabel. Je kan je smartphone gewoon tijdens het rijden bedienen via de LED Remote - comfortabel met je duim - , die via Bluetooth verbonden is met je smartphone. Beide handen blijven dus veilig aan het stuur. Je bent volledig verbonden en gefocust op de weg. Je smartphone zit stevig vast, ook op verharde wegen en paden. Zelfs met een hoes rond je smartphone blijft deze stevig zitten. Het oppervlak wordt beschermt door een rubberen coating en het oplaadpunt en luidsprekers zijn vrij toegankelijk. Met deze SmartphoneGrip heb je gegarandeerd comfort en plezier tijdens je fietsrit!