Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

KLEVER X-SPEED

€ 5.999,00 Inclusief belasting
Alles aan deze fiets is ontworpen om snel te zijn en altijd een gecontroleerde en veilige rit te bieden. Met een 600 W motor is de X Speed onze krachtigste fiets, waardoor het gemakkelijk wordt om de maximale ondersteunde snelheid van 45 km / u te bereiken. De fiets heeft een grote batterij van 850 wh en heeft een unieke rijervaring. Zelfs bij 45 km/h ligt de fiets zeer stabiel op de weg en heb je enorm veel controle.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Elektrische fietsen
tyres Super Moto-X 27.5 x 2.4"
Bevat kleur rood
Suspension Front / Rockshox Recon Air
LED front light Supernova M99 Mini Pro + High Beam
Wheel size 27.5"
LED rear light Roxim R3E + brake light
Frame material Aluminum / M & L
Equipped battery 850 Wh
Support limit 45 km/h
Equipped charger Fast charger (5A, 250 W)
Power (max) 600 W
Display console Klever 2.5 + E-Key + Bluetooth
Torque (max) 49 Nm
Shifter+derailleur / sprockets (F/R) Shimano Deore XT 10-speed
Range (360Wh battery) -
Gears 50/11-36T
Range (570Wh battery) -
Range (850Wh battery) 35-110 km
Suspension travel (F/R) 100 mm / -
Rear drive system Klever BIACTRON V2
Rear rack load 25 kg
Operating noise (max) <50 dB
Max throttle speed 18 km/h
Max load (on bicycle) 120 kg
Weight (with equipped battery) 28 kg
Category Moped (L1e-B)
Certifcation EC Whole Vehicle Type Approval
Hydraulic disc brake Magura MT5e (180 mm)
Charge time (from 10% to 90% battery capacity) ca. 3.5 h
Rear hydraulic disc brake Magura MT4e (180 mm)
Extras included Regen coasting & braking
Optional accessories USB charger, longer seatpost, seatpost suspension
Security features Motor-lock, alarm


De Speed pedelec helm


De speed pedelec helm is verplicht op een speed pedelec sinds januari 2017. Deze helm voldoet aan de NTA 8776 norm en is net een stukje steviger dan de reguliere fietshelm. De helm biedt meer bescherming rond het achterhoofd en is wat dikker rondom de slaap. Hierdoor is de helm berekend op hogere valsnelheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment op voorraad van de merken Lazer, Agu, BBB en Abus. Hieronder een overzicht.


Lazer Anverz

De Lazer Anverz helm is een complete speed pedelec helm met vizier, aeroshell en led lamp aan de achterkant. Het Aeroshell kan om de helm heen worden geklikt en houdt zo de kou in de winter tegen. In de zomer klikt u het aeroshell er makkelijk af en geven de maar liefst 23 ventilatiegaten een hoop verkoeling.

Het grote vizier beschermt het gezicht goed tegen de luchtweerstand, regen, kou en insecten. Het vizier kan makkelijk omhoog worden geschoven en is ook geschikt voor de gene die een bril draagt. Verder is de helm zeer licht, de helm weegt slechts 385 gram.

De helm is er in het wit en in het zwart en is verkrijgbaar in 3 maten;

  • S : 52-56 centimeter
  • M : 55-59 centimeter
  • L : 58-61 centimeter

Agu pedelec

De AGU Urban Pedelec is een in-mold helm, die speciaal is ontwikkeld voor Speed Pedelecs en voldoet aan de NTA-8776 Norm. Door het Direct Dial systeem is de helm makkelijk te verstellen qua grootte. De helm heeft een vizier, om ook comfortabel te kunnen fietsen met harde wind. Het vizier wordt aan de helm vastgemaakt met magneetjes zodat het makkelijk is te verwijderen. De helm is er in het grijs en het zwart en is verkrijgbaar in de maten S/M en M/L.

  • S/M : 52-58 centimeter
  • M/L : 58-61 centimeter

BBB Indra (faceshield)

De BBB Indra is licht in gewicht en beschikt over een goede pasvorm. De helm is makkelijk te verstellen en beschikt over het unieke Venturi ventilatiesysteem dat zorgt voor optimale ventilatie dankzij de 8 verticale ventilatiegaten. Vanaf december 2018 ook verkrijgbaar in Faceshield uitvoering met groot vizier. Dit vizier beschermt het gezicht tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

 Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • M : 52-58 centimeter
  • L : 58-62 centimeter

Abus Pedelec+ (2.0)

Met de Pedelec+ fietshelm van Abus ga je onbezorgd en veilig de weg op. Niet alleen beschikt de helm over een EPS absorptielaag die klappen uitstekend opvangt, maar omdat er ook een LED achterlicht in verwerkt zit, verhoog je ook nog eens jouw zichtbaarheid in donkere omstandigheden. De helm kent een aangename pasvorm, die ook nog aan te passen is dankzij de magnetische Fidlock kinsluiting. Ook is de helm voorzien van een opvouwbare regenhoes achterin de helm die u goed beschermt tegen de kou en regen.

De Abus Pedelec+ 2.0 is voorzien van een verwisselbaar vizier dat u beschermt het tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  • M : 52-57 centimeter
  • L : 56-62 centimeter

Bekijk ook onze pagina over Speed pedelecs