Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

Specialized Ruby Sport - 54cm

€ 2.199,00
€ 1.649,25 25% korting!
Inclusief belasting

Hoe soepeler je over de weg rolt, des te sneller je bent. En of je nu over de kasseien van Noord-Frankrijk rijdt of gewoon over die ene slechte weg bij jou in de buurt, de Ruby zal je rit voorgoed veranderen.

Direct leverbaar in (onder voorbehoud):
- 54 cm, Cosmic Black
Interesse? Bel 038-421 7378 optie1.

Fietsmaat

Wat zeggen klanten over ons.

Technische specificaties
CHAIN KMC X11EL, 11-speed w/ Missing Link™
CRANKSET Praxis Alba 2D
SHIFT LEVERS Shimano 105
FRONT DERAILLEUR Shimano 105 Ez, braze-on
CASSETTE Shimano 105, 11-speed, 11-32t
CHAINRINGS 50/34T
REAR DERAILLEUR Shimano 105, 11-speed
REAR WHEEL Axis Sport Disc
INNER TUBES 700x20/28mm, 40mm Presta valve
FRONT TIRE Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x28mm
REAR TIRE Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x28mm
FRONT WHEEL Axis Sport Disc
SADDLE Lithia Comp Gel, 155mm, nylon shell, gel padding
TAPE S-WRAP Roubaix w/ Sticky gel
SEATPOST Specialized Comp carbon, single bolt
HANDLEBARS Specialized Comp Hover Bar, 6061 alloy, 70x125mm w/ Di2 hole
STEM Specialized, 3D forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
FRONT BRAKE Tektro Spyre, flat mount, mechanical disc
REAR BRAKE Tektro Spyre, flat mount, mechanical disc
PEDALS Nylon
FORK Specialized FACT full-carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle
FRAME Specialized FACT 9r carbon, Women's Endurance Geometry, Rider-First Engineered™, 12x142mm thru-axle, Future Shock suspension, 20mm of travel, flat disc mounts


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit