Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Kom jij werken in ons gezellige team? Bekijk hier de vacatures

  • In prijs verlaagd

STROMER ST3 LTD

€ 7.949,00
€ 6.999,00 Inclusief belasting € 950,00 korting

De nieuwe ST3 is de opvolger van de ST2. Nu nog krachtiger, comfortabeler en sneller! Met de nieuw ontwikkelde SYNO Drive II-motor levert de ST3 een enorme koppel van 44 Nm aan de naaf. Dit betekent dat deze Speed Pedelec ook makkelijk de 45 km/h zonder dat u bezweet aankomt op uw werk! Met een 983 Wh haalt u een grote actieradius. Naast een zeer krachtige motor en grote accu rijdt de Stromer ST3 ook zeer dynamisch en stabiel. Door het extreem sterke en stabiele frame, de carbon voorvork, krachtige remmen en de brede Pirelli banden ligt deze Speed pedelec als een huis op de weg! Ervaar de unieke rijeigenschappen van de Stromer ST3 door het maken van een uitgebreide proefrit!

Nog verkrijgbaar in maat L met 983wh accu en Kinekt Zadelpenvering.

Fietsmaat
Accu type
Zadelpen
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Speed Pedelecs
Output 820 W
Torque 44 Nm
Drivetrain Shimano XT/SLX Microshift 11 Speed 11 42
Connectivity Yes
Crankset Stromer FSA Gossamer 52T
Tires Stromer by Pirelli Cycle
Saddle Stromer Custom
Carrier Stromer Racktime
Motor SYNO Drive II*
TAILLIGHT Roxim R3E
Supported Speed up to 45 km/h
Fork Stromer Alluminium
Brakes Stromer HD942 by TRP
Frontlight Roxim Z4E Pro
Daylight Stromer Daylight
Fender Stromer Custom Alloy


De Speed pedelec helm


De speed pedelec helm is verplicht op een speed pedelec sinds januari 2017. Deze helm voldoet aan de NTA 8776 norm en is net een stukje steviger dan de reguliere fietshelm. De helm biedt meer bescherming rond het achterhoofd en is wat dikker rondom de slaap. Hierdoor is de helm berekend op hogere valsnelheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment op voorraad van de merken Lazer, Agu, BBB en Abus. Hieronder een overzicht.


Lazer Anverz

De Lazer Anverz helm is een complete speed pedelec helm met vizier, aeroshell en led lamp aan de achterkant. Het Aeroshell kan om de helm heen worden geklikt en houdt zo de kou in de winter tegen. In de zomer klikt u het aeroshell er makkelijk af en geven de maar liefst 23 ventilatiegaten een hoop verkoeling.

Het grote vizier beschermt het gezicht goed tegen de luchtweerstand, regen, kou en insecten. Het vizier kan makkelijk omhoog worden geschoven en is ook geschikt voor de gene die een bril draagt. Verder is de helm zeer licht, de helm weegt slechts 385 gram.

De helm is er in het wit en in het zwart en is verkrijgbaar in 3 maten;

  • S : 52-56 centimeter
  • M : 55-59 centimeter
  • L : 58-61 centimeter

Agu pedelec

De AGU Urban Pedelec is een in-mold helm, die speciaal is ontwikkeld voor Speed Pedelecs en voldoet aan de NTA-8776 Norm. Door het Direct Dial systeem is de helm makkelijk te verstellen qua grootte. De helm heeft een vizier, om ook comfortabel te kunnen fietsen met harde wind. Het vizier wordt aan de helm vastgemaakt met magneetjes zodat het makkelijk is te verwijderen. De helm is er in het grijs en het zwart en is verkrijgbaar in de maten S/M en M/L.

  • S/M : 52-58 centimeter
  • M/L : 58-61 centimeter

BBB Indra (faceshield)

De BBB Indra is licht in gewicht en beschikt over een goede pasvorm. De helm is makkelijk te verstellen en beschikt over het unieke Venturi ventilatiesysteem dat zorgt voor optimale ventilatie dankzij de 8 verticale ventilatiegaten. Vanaf december 2018 ook verkrijgbaar in Faceshield uitvoering met groot vizier. Dit vizier beschermt het gezicht tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

 Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • M : 52-58 centimeter
  • L : 58-62 centimeter

Abus Pedelec+ (2.0)

Met de Pedelec+ fietshelm van Abus ga je onbezorgd en veilig de weg op. Niet alleen beschikt de helm over een EPS absorptielaag die klappen uitstekend opvangt, maar omdat er ook een LED achterlicht in verwerkt zit, verhoog je ook nog eens jouw zichtbaarheid in donkere omstandigheden. De helm kent een aangename pasvorm, die ook nog aan te passen is dankzij de magnetische Fidlock kinsluiting. Ook is de helm voorzien van een opvouwbare regenhoes achterin de helm die u goed beschermt tegen de kou en regen.

De Abus Pedelec+ 2.0 is voorzien van een verwisselbaar vizier dat u beschermt het tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  • M : 52-57 centimeter
  • L : 56-62 centimeter

Bekijk ook onze pagina over Speed pedelecs

Je bent misschien ook geïnteresseerd in