Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

Cube Axial WLS GTC PRO | 2018

€ 1.599,00
€ 1.299,00 € 300,00 korting
Inclusief belasting

De Axial WLS GTC Pro is een fantastische prestatiegerichte racemachine ontworpen voor fietsers die niets dan het beste eisen, of he tnu gaat om het tackelen van sportieve lange ritten of een ware wielrenwedstrijd. Het high performance pakket van carbon frame, volledige Shimano 105 groep en Mavic Aksium Elite wielen garanderen de Axial WLS GTC Pro rijder ongelimiteerde snelle, responsieve kilometers.

Bel voor de actuele beschikbaarheid tel.: 038-4217378

maat
Kleur

Componenten

 

frame GTC Monocoque Twin Mold Technology, Road Comfort Geometry

color carbon´n´blue

size 47, 50, 53, 56

fork CUBE CSL Race, One Piece 3D Forged Steerer/Crown, Carbon Blades, 1 1/8" - 1 1/4" Tapered

headset FSA I-t, Top Integrated 1 1/8", Bottom Integrated 1 1/4"

stem CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm

handlebar CUBE Wing Race Bar Compact

handlebar tape CUBE Grip Control

rear derailleur Shimano 105 RD-5800GS, 11-Speed

front derailleur Shimano 105 FD-5800, 31.8mm Clamp

shift-brake-levers Shimano 105 ST-5800

brake system Shimano 105 BR-5800

crankset Shimano 105 FC-5800, 50x34T

cassette Shimano 105 CS-5800, 11-32T

chain Shimano CN-HG600-11

wheelset Mavic Aksium Elite

tires Conti Grand Sport Race SL, 25-622

saddle CUBE RP 1.0

seat post CUBE Performance Post, 27.2mm

seatclamp CUBE Screwlock, 31.8mm

weight 8.4 kg

 

Merk
Fiets Type Racefietsen


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit