Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

  • In prijs verlaagd

AfterShokz - Aeropex black

€ 169,95
€ 149,95 Inclusief belasting € 20,00 korting
Draadloze koptelefoon voor hardlopen, fietsen en andere sporten. Met een Open-Ear ontwerp en gepatenteerde bone conduction technologie, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving. De Aeropex maakt gebruik van 8e generatie bone conduction technologie.
Aantal
Niet op voorraad

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
De Aeropex maakt gebruik van 8e generatie bone conduction technologie. Draadloze koptelefoon voor hardlopen, fietsen en andere sporten. Met een Open-Ear ontwerp en gepatenteerde bone conduction technologie, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving. De IP67 rating zorgt ervoor dat de Aeropex tegen zweet en water kan en is dus bestand is tegen de meest intensieve workouts en extreem weer.

BLIJF BEWUST, BLIJF VEILIG
AfterShokz koptelefoons zitten voor je oor en het Open-Ear ontwerp zorgt ervoor dat je je omgeving kunt blijven horen terwijl je naar muziek of een podcast luistert. Dit maakt deze koptelefoon zeer geschikt voor buiten sporten en tegelijkertijd de omgeving blijven horen.

DE HELE DAG DOOR COMFORTABEL
Dankzij het Open-Ear ontwerp en het titanium frame blijft de koptelefoon goed op zijn plek zitten en heb je geen last meer van pijnlijke oren zoals bij in-ear koptelefoons. De Aeropex is 30% kleiner en 13% lichter dan de Air. De Aeropex is zo licht dat je vergeet dat je hem op hebt en is zelfs te dragen met fietshelm en zonnebril. De Aeropex heeft een batterijduur van 8 uur zodat je de hele dag door kunt genieten van muziek, audioboeken of podcasts.

PRODUCT EIGENSCHAPPEN
- Comfortabel open-ear
- PremiumPitchTM 2.0+ (8e Generatie bone conduction technologie)
- 8 uur lang afspelen, 10 dagen standby-tijd
- IP67 waterbestendig
- Weegt slechts 26 gram
- Magnetische oplaadkabel
- 2 EQ-standen
- Multi-point pairing
- Bluetooth 5.0

IP67 WATERBESTENDIG
Volledig zweet- en waterbestendig. Aeropex is ontworpen voor de meest intensieve workouts en avonturen in de meest extreme weersomstandigheden.
Met een vochtdetectie-alarm zodat je hem veilig op kunt laden.

TITANIUM PASVORM
Het buigzame titanium frame zorgt voor een perfecte pasvorm en blijft op zijn plek tijdens iedere workout.

BONE CONDUCTION TECHNOLOGIE
AfterShokz’ bone conduction koptelefoons genereren kleine trillingen die via je jukbeenderen direct naar je binnenoor worden geleid. Hierdoor blijven je oren vrij om alle geluiden uit je omgevingen op te vangen.