Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan op onze vacature werkplaatsplanner

Castelli Prologo 7 Jersey Wit

€ 100,00 Inclusief belasting
De Castelli Prologo 7 jerseyy is de perfecte allround shirt voor alles, behalve wedstrijden. De jersey heeft een comfortabele rekbare pasvorm, uitstekende vochtregulering, mouwen in 4-way stretchstof met raw-cut randen, en complete bescherming tegen de zon, dit zijn slechts enkele van de vele eigenschappen.
Maat
Kleur
Aantal
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat zeggen klanten over ons.

02-02-2024
Suzanne van der Boog
10-01-2024
Cor Tulp
  • Gratis verzending (binnen Nederland) vanaf €50,00
  • Niet Goed, Geld Terug!
  • Veilig betalen met iDeal / Bancontact
  • Makkelijk retour met (online) retourformulier
Merk
Type Fietsshirts
Geslacht Heren
Seizoen Zomerkleding
Bevat de kleur ZWART|WIT|ROOD
De Castelli Prologo 7 jerseyy is de perfecte allround shirt voor alles, behalve wedstrijden. De jersey heeft een comfortabele rekbare pasvorm, uitstekende vochtregulering, mouwen in 4-way stretchstof met raw-cut randen, en complete bescherming tegen de zon, dit zijn slechts enkele van de vele eigenschappen. Dit shirt is gemaakt voor al je ontspannen fietstochtjes. Zomaar wat rondfietsen. Je streeft niet naar nieuwe Strava-records en je wilt ook geen city-limit sprints winnen, maar je wilt gewoon een shirt dat comfortabel is en er goed uitziet.
Het shirt heeft een neutrale snit — niet racy maar ook niet rondwapperend in de wind. Maar de zeer rekbare micro-piqué stof houdt in dat het bij meer lichaamsvormen past dan een Castelli-wedstrijdshirt. Wat bijdraagt aan de pasvorm en het comfort zijn de mouwen in 4-way stretch die wel lijken te verdwijnen, omdat je ze totaal niet voelt, helemaal tot aan de raw-cut uiteinden die nooit te strak komen te zitten.
Dit shirt biedt een complete bescherming tegen de zon: de basis heeft UPF-factor 50 terwijl de mouwen UPF-factor 30 hebben, wat betekent dat ze nog altijd 97% van schadelijke UV-stralen tegenhouden.
Belangrijke Castelli-eigenschappen zoals het ontwerp met verlengde zak, een vlot schuivende YKK® Vislon®-rits over de hele lengte en reflecterende details op de rug maken dat je vaak naar dit shirt zal grijpen als je je garderobe inspecteert. Micro-piqué polyester stof op de basis voor een goede vochtregulering die zacht aanvoelt
Velocity Rev2-stof op mouwen met raw-cut mouwuiteinden
YKK® Vislon®-rits met halsbescherming over de hele lengte
3 achterzakken met ontwerp met verlengde zak voor optimale plaatsing van de zak
Elastische siliconengripper in taille
Reflecterende details aan beide zijden van de zak