Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

Covid-19 update: Winkel open op afspraak. Onze werkplaatsen zijn geopend voor reparaties en onderhoud. Proefrijden & bezorgen van een nieuwe fiets is mogelijk bij u aan huis. Meer informatie...

Bakfiets.nl - CargoBike Classic Long

€ 1.695,00 Inclusief belasting

Super kwaliteit en fietst verrassend licht. In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, kijk op www.bakfiets.nl of kom langs in onze winkel, vraag naar de mogelijkheden en maak een proefrit.

Bij aankoop van een bakfiets.nl cargo long
Tent cargobike long in de gewenste kleur gratis t.w.v. € 215,00

Aantal Versnelling

Wat zeggen klanten over ons.

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind voorop en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets.nl heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargo long is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak voor de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

De CargoBike Classic Long is de verlengde versie van de CargoBike Short. Extra mogelijkheden: door extra bankje ruimte voor 3 kinderen, ruimte voor maxi cosi en/of kind, een zwarte bak, tentjes in verschillende kleuren of hondenbench. Oftewel veel extra opties en/of accessoires mogelijkheden. Maten CargoBike Long: lengte 253cm x breedte 63cm.

Fietsgoed.nl - Scholten verkoopt online geen fietsen. De kans dat u dan toch niet Goed Fietst is naar onze mening te groot.

Verkrijgbaar in de kleuren:


zwart/petrolblauw/matzwart/matgraniet/crème/matblauw

Heeft u interesse in (een) bepaald(e) model(len), maak dan een afspraak voor een adviesgesprek en/of een proefrit! Bel: 038-421 73 78 of email: info@fietsgoed.nl

Merk
Fiets Type Bakfietsen