Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

URBAN ARROW SHORTY EPP

€ 4.190,00
Inclusief belasting

Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets heeft de Shorty ook een heleboel zakelijke pluspunten. Lage afschrijvingen en lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven en een grote actieradius.

Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen een scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer. De Shorty is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

Kleur
Uitvoering

Wat zeggen klanten over ons.

Urban Arrow Transport bakfiets

De Cargo is de ideale vervanger voor de bestelwagen. Maar dan beter. Want hij maakt van the last mile, the green last mile; razendsnel, efficiënt en bijna geluidloos. Daarbij stoot de Cargo geen fijnstof uit en is hij dus ook nog eens erg goed voor het milieu en voor het imago van je bedrijf natuurlijk.

 

 Urban Arrow Transport Bakfiets

 

Lease uw Elektrische Transportfiets

Niet besparen maar verdienen met de Urban Arrow! Het leasen van de Urban Arrow cargo zorgt voor gezonde productieve medewerkers, duidelijkheid in de boekhouding, meest efficiënte en goedkoopste transport en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor een scherp all-in leaseprijs vanaf 90 euro (excl.btw) per maand leased u uw Urban Arrow cargo inclusief;

 • onderhoud
 • reparatie
 • verzekering tegen diefstal en schade
 • ongevallen opzittende(n)verzekering 
 • verhaalsrechtbijstand
 • pechhulp
 • rente en afschrijving

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, wij helpen u graag verder.

 

Urban Arrow Transport Bakfiets

 

Voordelen Urban Arrow transportbakfiets

-          Gezonde en productieve werknemers
-          Rijdende reclame zuil; de Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten.
-          Laden en lossen in de winkel
-          Lage afschrijvingen en lage kilometerprijs door gunstige leasetarieven
-          Geen operationele en administratieve rompslomp, geen hoge aanschafkosten en helderheid over de maandkosten
-          Een grote actieradius
-          Autokilometers worden verminderd, dus lagere CO2 footprint.
-          Draagt bij aan het groene imago van uw bedrijf

 

Verschillende modellen leverbaar

 De Urbanarrow fietsen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er allerlei type boxen mogelijk zoals een Pizzabox, Coolbox of Cargobox. Deze boxen kunnen vanuit Urban Arrow besickerd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk hier onze collectie. Hieronder een aantal voorbeelden.  

Mogelijkheden voor opzetboxen

Boxen Urban Arrow - shorty

 

 

Urban Arrow Transport BakfietsFietsgoed.nl - Scholten verkoopt online geen fietsen. De kans dat u dan toch niet Goed Fietst is naar onze mening te groot.

Heeft u interesse in (een) bepaald(e) model(len), maak dan een afspraak voor een adviesgesprek en/of een proefrit! Bel: 038-421 73 78 of email: info@fietsgoed.nl

Merk
Fiets Type E-bakfiets, Bakfietsen
Motor merk Bosch

Bosch eBike Systems


Bosch e-Bike Systemen

Het Bosch ondersteuningsysteem is het bekendste elektrische ondersteuningsysteem wat er op de markt is. Het wordt al jaren lang gebruikt door bijna alle bekende A-merken fietsen. De Bosch motor zit altijd in het midden waardoor deze zeer stabiel en natuurlijk ondersteunt. De Boschmotor ondersteunt op basis van krachtssensoren, de motor begint met ondersteunen zodra op de pedalen wordt gedrukt. Ook voelt de motor hoe hard u op de pedalen drukt, hoe harder u drukt hoe meer de motor ondersteunt. Hierdoor voelt de motor zo natuurlijk aan.

Inmiddels zit de 3e gerantie Bosch motoren op de fietsen, met het Bosch ondersteuningssysteem bent u verzekerd van een goede betrouwbaarheid. Bekende merken die o.a. gebruikmaken van het Bosch systeem zijn; Gazelle, Koga, Cube, Batavus, Sparta, Riese & Muller en Flyer. De nieuwe Bosch Active motoren zijn bovendien helemaal stil!

Bosch werkt met 3 lijnen motoren, deze staan hieronder beschreven


Active Line & Active Line Plus 

De Active Line (40Nm) en Active Line+ (50Nm) zijn gericht op comfort. Deze Bosch motoren zijn minder direct in hun kracht afgifte waardoor ze soepeler aanvoelen dan de Performance Line motoren. Dit maakt hem perfect voor de recreatieve fietser die op zoek is naar een voldoende krachtige motor maar zonder dat het echt té sportief wordt. De Active Line motoren zijn eenvoudig te herkennen aan hun grijze kleur. Voor het normale gebruik in Nederland is de Bosch Active motor meer dan voldoende en ondersteunt deze krachtig en toch rustig.

In het kort:

  • Centrale motor voorzien op comfort
  • Maximale ondersteuning tot 25km/h
  • Stille en lichte motor (slechts 2,9kg en 3,2kg)
  • Klein design (25% kleiner dan zijn voorganger Active Line)
  • 3 sensoren concept (1000 metingen per seconde) zorgt voor harmonische vermogensafgifte
  • Batterijen op bagagedrager, op het frame of in het frame (PowerTube)
  • Displays Purion, Kiox, Intuvia, Nyon*, Cobi*
  • 250% maximale aandrijving Active Line, 270% voor Active Line Plus
  • Bekroond design (Red Dot Award)


Performance Line

De Performance Line is gericht op meer sportiviteit en is daarom nog krachtiger dan de Active Line motoren. Hij wordt gemonteerd in tour- trekking elektrische fietsen of sportievere cruiser e-bikes. De Performance Line komt in 2 versies: Bosch Performance Cruise 25km/h en Bosch Performance Speed 45km/h.

In het kort:

 • Centrale motor voorzien op sportiviteit en snelheid
 • Maximale ondersteuning tot 25km/h (Cruise) en 45km/h (Speedpedelec)
 • Batterijen op bagagedrager, op het frame of in het frame (PowerTube)
 • Displays Purion, Kiox, Intuvia, Nyon*, Cobi*
 • 275% maximale aandrijving
 • Maximaal draaimoment 63Nm
 • 3 sensoren technologie met 1000 metingen per seconde voor perfect samenspel tussen bestuurder en eBike

Sportievere e-Bikes of e-Bikes met wat meer pit zijn uitgerust met de Performance Line motoren. Enkel de puur comfort elektrische fietsen zijn met de Active Line of Active Line Plus motoren. De extra sportieve modellen zijn met Bosch Performance CX motoren.


Performance CX Line

De Performance Line CX is de aandrijving voor ambitieuze sporters en veeleisende e-Bikers. Hij wordt gemonteerd in sportieve elektrische fietsen zoals eMTB’s, trekking e-bikes en sport touring elektrische fietsen. Ook voor de vakantiefietser die met bepakking de bergen wil trotseren is dit de idealen motor.

In het kort:

 • Centrale motor met extra vermogen (+75Nm maximaal draaimoment)
 • Maximale ondersteuning tot 25km/h (Cruise) en 45km/h (Speedpedelec)
 • Batterijen 400Wh & 500Wh op bagagedrager of op het frame of in het frame (PowerTube)
 • Displays Purion, Kiox, Intuvia, Nyon*, Cobi*
 • 300% maximale aandrijving

 *Optioneel aan te schaffen als upgrade of accessoires keuze