SPECIALIZED ARIEL HYDRAULIC DISC

€ 599,00
Inclusief belasting
Veiligheid en controle - twee zaken die belangrijk zijn als je aan je conditie gaat werken. De hydraulische schijfremmen van de deze Ariel zorgen met hun remkracht voor de veiligheid, terwijl de dames-specifieke geometrie en custom verende voorvork zorgen voor extra controle.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type Fitness- / Crosshybrides
Samenstellingen Viscose
Handvatten Specialized Body Geometry Women's XCT, lock-on
Zadel Specialized Aldia Sport, steel rails, 155mm
Zadelpen Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 27.2mm
Voorrem Promax Solve, hydraulic disc, post-mount, 160mm
Achterrem Promax Solve, hydraulic disc, post-mount, 160mm
Achterderailleur Shimano Altus, 8-speed
Stuur Double-butted alloy, 9-degree backsweep, 31.8mm
Velgen 700C disc, 6061 aluminum, double-wall
Crankstel Shimano Tourney TY501, 3-piece, square-taper
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Pedalen Specialized Body Geometry Fitness, platform, plastic
Ketting KMC X8EPT, 8-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur Shimano Tourney, 3-speed, top-swing
Cassette SunRace, 8-speed, 11-34t
Achternaaf Alloy, 6-bolt disc, 8-/9-speed freehub, loose ball bearing, quick-release, 32h
Voorband Trigger Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, 700x38mm
Tandwielen 48x38x28T
Trapas BSA, square-taper, 68mm
Schakelhendels Shimano Acera, 8-speed
Zadelpenklem Bolt-type, 31.8mm
Vork SR Suntour NEX w/ Specialized Fitness Brain technology, 1-1/8" steerer, QR, fender mounts, 43mm offset, 55mm of travel
Achterband Trigger Sport Reflect, 60 TPI, wire bead, 700x38mm


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit