Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

SPECIALIZED DOLCE SPORT 2019

€ 1.049,00
€ 839,20 20% korting!
Inclusief belasting
De Dolce Sport is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en een heerlijk rijdend premium aluminium frame, is de Dolce de perfecte fiets om jou met nog meer vertrouwen te laten rijden.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

10-01-2020
Bruintjes
13-01-2020
Lobke Lassche-Bos
Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Specialized A1 Premium Aluminum, Women's Endurance Geometry, women's fully manipulated tube sets, threaded bottom bracket, 1-1/8" lower bearing, 130mm spacing
Zadel Women's Body Geometry Myth Sport, 155mm, thin, steel rails
Voorrem Axis 1.0 caliper
Achterrem Axis 1.0 caliper
Achterderailleur Shimano Sora, 9-speed
Stuur Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Crankstel Praxis Alba M30, threaded
Stuurpen Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree rise
Pedalen Nylon, 105x78x28mm, loose ball w/ reflectors
Ketting KMC X9, 9-speed w/ Missing Link™
Voorderailleur Shimano Sora, 9-speed, braze-on
Cassette SunRace, 9-speed, 11-32t
Tandwielen 48/32T
Trapas Included w/ crankset
Schakelhendels Shimano Sora, 9-speed
Zadelpenklem Bolt-type, 31.8mm
Stuurlint Specialized S-Wrap
Rear Tire Espoir Sport, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x25mm
Front Tire Espoir Sport, 60 TPI, wire bead, double BlackBelt protection, 700x25mm
Vork Specialized FACT carbon fiber, alloy steerer/crown, Zertz inserts
SEATPOST Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
INNER TUBES Presta, 40mm valve
REAR WHEEL Axis Sport
FRONT WHEEL Axis Sport


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit