Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

SPECIALIZED WOMEN'S ROCKHOPPER EXPERT 2019

€ 929,00
€ 743,20 20% korting!
Inclusief belasting
De Women's Rockhopper Expert is de perfecte fiets om kennis te maken met het cross-country mountainbiken. We hebben de fiets zo licht, duurzaam en veelzijdig mogelijk gemaakt, zodat jij meer plezier op de trails kunt beleven.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

10-01-2020
Bruintjes
13-01-2020
Lobke Lassche-Bos
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame A1 SL Aluminum, Sport XC 29 Geometry, tapered head tube, internal cable routing, Boost QR 141x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger
Handvatten Specialized MTB Grip, lock-on
Zadel Myth Sport, steel rails, 155mm
Zadelpen Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 30.9mm
Voorrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160/180mm
Achterrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160mm
Achterderailleur Shimano Deore 9-speed
Stuur Stout XC, double-butted alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 10mm rise, 31.8mm
Velgen Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific, 2Bliss Ready
Crankstel Stout, forged alloy, 2x9
Spaken Stainless, 14g, black
Stuurpen Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
Pedalen Specialized Dirt
Ketting KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur microSHIFT FD-M462, 2-speed
Cassette SunRace, 9-Speed, 11-36t
Achternaaf Shimano, Center Lock™ disc, 9x141mm spacing, quick-release, 32h
Binnenband Presta, 40mm valve
Voorband Ground Control Sport, 29x2.3"
Tandwielen Alloy, 36/22T
Trapas Square taper, 73mm, internal bearings
Schakelhendels Shimano Acera, RapidFire Plus, 9-speed
Zadelpenklem Alloy, QR clamp, 34.9mm
Vork SR Suntour XCR-Air 29, rebound adjust, air spring, 46mm offset, 80/90/100mm of travel (size-specific)
Achterband Fast Trak Sport, 29x2.1"


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit