SPECIALIZED MEN'S PITCH SPORT

€ 519,00
Inclusief belasting
Soms wil je met je fiets even ontsnappen uit de dagelijkse routine. Natuurlijk, over fietspaden rijden is leuk, maar vergeleken met de vrijheid die je voelt wanneer je door het bos fietst, wordt asfalt al snel saai. Met de Pitch Sport kun je het avontuur tegemoet fietsen. Het lichtgewicht aluminium frame en onze Sport Trail 27.5 Geometry zorgen ervoor dat je met comfort en vertrouwen elk soort terrein kunt doorkruisen. Deze duurzame en gebruiksvriendelijke fiets staat voor jou klaar. Waar ga jij er mee naar toe?
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame A1 Premium Aluminum, Sport Trail 27.5 Geometry, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger
Handvatten Specialized MTB Grip, lock-on
Zadel Henge Sport, steel rails, 143mm
Zadelpen Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 30.9mm
Voorrem Shimano BR-M375, mechanical disc, 160mm
Achterrem Shimano BR-M375, mechanical disc, 160mm
Achterderailleur Shimano Acera, 8-speed
Stuur Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Velgen Stout Trail 27.5, alloy, disc only, double-wall, 25mm inner width, 32h
Crankstel Stout, forged alloy, 3x8
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
Pedalen Specialized Dirt
Ketting KMC X8 EPT, anti-rust coating, 8-speed w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur Shimano Altus, Top Swing, 3-speed
Cassette SunRace, 8-speed, 11-34t
Achternaaf Shimano, Center Lock™ disc, 9x135mm spacing, quick-release, 32h
Binnenband Schrader valve
Voorband Ground Control Sport, 60 TPI, wire bead, Flak Jacket Flat protection, 27.5 x 2.3"
Tandwielen Steel, 44/34/24
Trapas Square taper, 73mm, internal bearings
Schakelhendels Shimano EF500, EZ-Fire Plus, 8-speed
Zadelpenklem Alloy, QR clamp, 34.9mm
Vork SR Suntour XCT 27.5, coil spring, custom Multi-Circuit damping, 80/100mm of travel (size-specific)
Achterband Ground Control Sport, 60 TPI, wire bead, Flak Jacket Flat protection, 27.5 x 2.3"


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit