Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED MEN'S PITCH EXPERT

€ 729,00
Inclusief belasting
De Pitch Expert biedt alles dat je nodig hebt om de weg in te ruilen voor de trails. De Pitch is voorzien van een licht, duurzaam en prestatiegericht aluminium frame, terwijl alle componenten zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid en prestaties. Tel daar onze vertrouwenwekkende Sport Trail 27.5 Geometry bij op, en de Pitch Expert is het perfecte startpunt voor jouw mountainbikeavontuur.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame A1 Premium Aluminum, Sport Trail 27.5 Geometry, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger
Handvatten Specialized MTB Grip, lock-on
Zadel Henge Sport, steel rails, 143mm
Zadelpen Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 30.9mm
Voorrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm
Achterrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160mm
Achterderailleur Shimano Deore 9-speed
Stuur Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Velgen Stout Trail 27.5, alloy, disc only, double-wall, 25mm inner width, 32h
Crankstel Stout, forged alloy, 2x9
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
Pedalen Specialized Dirt
Ketting KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur microSHIFT FD-M462, 2-speed
Cassette SunRace, 9-Speed, 11-36t
Achternaaf Shimano, Center Lock™ disc, 9x135mm spacing, quick-release, 32h
Binnenband Schrader valve
Voorband Ground Control Sport, 60 TPI, wire bead, Flak Jacket Flat protection, 27.5 x 2.3"
Tandwielen Alloy, steel, 36/22T
Trapas Square taper, 73mm, internal bearings
Schakelhendels Shimano Acera, RapidFire Plus, 9-speed
Zadelpenklem Alloy, QR clamp, 34.9mm
Vork SR Suntour XCR 32 27.5, coil, custom Multi-Circuit damping, 42mm offset, 80/100mm of travel (size-specific)
Achterband Ground Control Sport, 60 TPI, wire bead, Flak Jacket Flat protection, 27.5 x 2.3"


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit

 

Hartelijk dank voor uw interesse in deze fiets, u bent van harte welkom in onze winkel voor een adviesgesprek of een proefrit.

Als u onderstaand contactformulier invult houden wij rekening met uw komst en zorgen wij dat wij een geschikte testfiets voor u klaar hebben staan!

Wij helpen u ook graag met het kiezen van de juiste framemaat.

Uw naam

Uw email adres

Zodat we de fiets in meest waarschijnlijk uw juiste maat klaar hebben staan, willen we graag uw lengte weten.

Welke dag wilt u langs komen.

Kies het filiaal waar u een proefrit en/of adviesgesprek wilt hebben.

U geeft toestemming bovenstaande gegevens op te slaan ten behoeve van de proefrit / adviesgesprek.