SPECIALIZED WOMEN'S CHISEL COMP

€ 1.549,00
Inclusief belasting
De Women's Chisel Comp is de perfecte fiets om je cross-country carrière te lanceren. Licht van gewicht, ongelooflijk stijf en een dames-specifieke geometrie - de Chisel biedt alles dat je in een XC wedstrijdfiets zoekt.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame Specialized D'Aluisio Smartweld M5 Alloy, XC Geometry, internal cable routing, BSA BB, 12x148mm spacing, triangulated post-mount 160mm brake
Handvatten Specialized Sip Grip
Zadel Myth Sport, steel rails, 155mm
Zadelpen Alloy, 2-bolt clamp
Voorrem Shimano MT-501, hydraulic disc, resin pad
Achterrem Shimano MT-501, hydraulic disc, resin pad
Achterderailleur Shimano XT, Shadow Plus, GS cage, 10-speed
Stuur Specialized Alloy Minirise, 10mm rise, 720mm, 31.8 clamp
Velgen Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific
Crankstel Stout Pro, forged alloy, BSA, 2x10
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Specialized Alloy, 3D forged, 4-bolt, 6-degree
Pedalen Specialized Dirt
Ketting KMC X10, 10-speed w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur Shimano Deore, down swing, 2x10
Cassette Shimano Deore, 10-speed, 11-36t
Achternaaf Specialized, sealed cartridge bearings, 12x148mm thru-axle, 28h
Binnenband Standard, Presta valve
Voorband Fast Trak, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"
Tandwielen 36/22T
Trapas BSA for 24mm spindle
Schakelhendels Shimano Deore, 10-speed
Zadelpenklem Alloy, 30.8mm
Vork RockShox Judy Gold 29, Solo Air, 51mm offset, 15x110mm thru-axle (S: 90mm, M-XL: 100mm of travel)
Achterband Fast Trak, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit