SPECIALIZED WOMEN'S CHISEL EXPERT

€ 1.949,00
Inclusief belasting
Tegenwoordig lijkt het alleen nog maar om carbon te draaien. Onze Senior Advanced R&D Engineer, Chuck Teixeira, ziet het anders: “Als je nog nooit op zo’n soort aluminium fiets hebt gereden, dan heb je eigenlijk nog nooit op een échte aluminium fiets gereden.” De Women's Chisel Expert, voorzien van ons D'Aluisio Smartweld frame, vormt daar geen uitzondering op.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame Specialized D'Aluisio Smartweld M5 Alloy, XC Geometry, internal cable routing, BSA BB, 12x148mm spacing, triangulated post-mount 160mm brake
Handvatten Specialized Sip Grip
Zadel Myth Sport, steel rails, 155mm
Zadelpen Specialized, alloy, single-bolt, 27.2mm
Voorrem SRAM Level TL, hydraulic disc
Achterrem SRAM Level TL, hydraulic disc
Achterderailleur SRAM NX Eagle, 12-speed
Stuur Specialized Alloy Minirise, 10mm rise, 720mm, 31.8 clamp
Velgen Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific
Crankstel Truvativ STYLO, DUB
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Specialized XC, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree rise
Pedalen Specialized Dirt
Ketting SRAM NX Eagle, 12-speed
Cassette SRAM NX Eagle, 12-speed, 11-50t
Achternaaf Specialized, sealed cartridge bearings, 12x148mm thru-axle, 28h
Binnenband Standard, Presta valve
Voorband Fast Trak, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"
Tandwielen Steel, 30T
Trapas SRAM DUB, threaded BB
Schakelhendels Sram NX Eagle, trigger, 12-speed
Zadelpenklem Alloy, 30.8mm
Vork RockShox Reba RL 29, 51mm offset, 15x110mm thru-axle (XS: 80mm, S: 90mm, M-XL: 100mm of travel)
Achterband Fast Trak, GRIPTON® compound, 60 TPI, 2Bliss Ready, 29x2.3"


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit