CUBE ACCESS WS C:62 SL

€ 2.299,00
Inclusief belasting
Soms is alleen het beste goed genoeg. Zoals bij onze Access WS C:62 SL. Snel, licht en levendig, met een detaillering die er op gericht is het maximale te halen uit de tijd die je in het zadel van deze carbon knalbak doorbrengt. Want wees nou eerlijk, het is toch zonde om dit fraaie C:62 frame niet van de beste componenten te voorzien? Dat is de reden, dat we er de onvoorstelbaar soepel schakelende en extreem breedbandige (500%!) Sram GX Eagle 1x12 aan hebben gehangen. De remmen komen bij Shimano vandaan. Hun XT schijfremmen zijn krachtig en zeer betrouwbaar. Ook de voorvork is een topper; we monteerden een luchtgeveerde RockShox Reba, uiteraard met extra brede Boost as, voor een stijver voorwiel en preciezer sturen. Fulcrum en Schwalbe leveren de roterende massa.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame C:62 Monocoque Advanced Twin Mold Technology, ARG2, Tapered Headtube, PressFit Boost BB, Integrated Cable Routing, Boost 148, Dropper Post Ready
Handvatten CUBE Race SL Grip 29.5, 1-Clamp
Zadel Natural Fit Active Race WS
Zadelpen Newmen Evolution, 27.2mm
Achterderailleur Sram GX Eagle™, 12-Speed
Stuur Newmen Evolution 318.10, 720mm
Stuurpen Newmen Evolution 318.4, 31.8mm
Ketting Sram GX Eagle™
Cassette Sram XG-1275, 10-50T
Voorband Schwalbe Rocket Ron, Addix Performance, Kevlar, 2.25
Zadelpenklem CUBE Varioclose, 31.8mm
Wielen Fulcrum Red 55, 28/28 Spokes, 15x110mm / 12x148mm, Tubeless Ready
Weight 10,1 kg
Maat Size Split: 27.5: 13,5" // 29: 15", 17", 19"
Vork RockShox Reba RL Air, 15x110mm, Tapered, 100mm, Remote Lockout
Balhoofdlagers FSA Orbit I-t, Integrated, Top 1 1/8", Bottom 1 1/2"
Schakelaars Sram GX Eagle™ Trigger
Remsysteem Shimano XT BR-M8000, Hydr. Disc Brake (180/160)
Cranks Sram X1 Carbon Eagle™ DUB 32T, 175mm
Kleur team ws
Achterband Schwalbe Racing Ralph, Addix Performance, Kevlar, 2.25


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit