CUBE SL ROAD SL

€ 1.499,00
Inclusief belasting
De SL Road SL verenigt het schijnbaar onverenigbare: een minimalistisch uiterlijk gaat hand in hand met een maximale veelzijdigheid. Ga maar na: met de hoogwaardige Shimano Ultegra 2x11 aandrijflijn kom je nooit en nergens versnellingen tekort. De schijfremmen uit hetzelfde huis leveren contante vertraging, wat voor weer het ook is. En de lichte en luxe wielen van DT Swiss, met comfortabele maar snelle banden, willen graag vlot vooruit. Het is bijna een volbloed racefiets, deze SL Road SL, alleen het kromme stuur ontbreekt. Helemaal niet erg, dat is wel zo comfortabel. En veelzijdig. Want met een setje spatborden en een achterdrager kan je er ook een lichtgewicht fietsreis mee maken.
Fietsmaat
Kleur
Merk
Fiets Type Fitness- / Crosshybrides
Frame Aluminium Superlite Crossroad Taper Double Butted
Handvatten Natural Fit Tour
Zadel Selle Royal MTB
Zadelpen CUBE Performance Post, 27.2mm
Achterderailleur Shimano Ultegra RD-R8000-GS, 11-Speed
Stuur CUBE Flat Race Bar, 660mm
Stuurpen CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Ketting Shimano CN-HG700-11
Cassette Shimano Ultegra CS-R8000, 11-32T
Zadelpenklem CUBE Screwlock, 31.8mm
Front Derailleur Shimano Ultegra FD-R8000-BM, 31.8mm
Pedals CUBE Aluminium MTB
Wielen DT Swiss P1800 Spline, QR/QR, Disc
tyres Schwalbe Kojak, Performance Kevlar, 35x622
Weight 9,7 kg
Maat 50, 53, 56, 59, 62
Vork CUBE Road Race, Carbon, Disc, Taper
Balhoofdlagers FSA Orbit Z-t, Top Zero-Stack 1 1/8" (OD44mm), Bottom Integrated 1 1/2"
Schakelaars Shimano SL-RS700
Remsysteem Shimano Deore BR-M6000, Hydr. Disc Brake (160/160)
Cranks Shimano Ultegra FC-R8000, Hollowtech II, 50x34T
Kleur iridium´n´black


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit