Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • In prijs verlaagd

CUBE ATTAIN RACE 2019

€ 899,00
€ 799,00 € 100,00 korting
Inclusief belasting
Veelzijdiger dan de Attain Race wordt het niet. Op zondagochtend met je vaste ploegje keihard knallen, een weekendje hoogtemeters pakken in het Limburgse heuvelland of een middagje lekker toeren met je vrouw of vriendin, deze fiets is overal voor in. Licht en snel, maar ook comfortabel en voorspelbaar. Dat laatste geldt ook voor de Tiagra aandrijflijn van Shimano, met twintig versnellingen. Mis schakelen? Komt niet voor. En met z’n lichte velgremmen beschikt deze racer over een klassiek uiterlijk. Ineens heel veel zin om lekker veel kilometers weg te gaan trappen? Met de Attain Race houdt niets je nog tegen!
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

10-01-2020
Bruintjes
13-01-2020
Lobke Lassche-Bos
Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Aluminium 6061 T6 Superlite, Road Comfort Geometry
Zadel Natural Fit Nuance Race
Zadelpen CUBE Performance Post, 27.2mm
Achterderailleur Shimano Tiagra RD-4700-GS, 10-Speed
Stuur CUBE Compact Race Bar
Stuurpen CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Ketting KMC X10-73
Cassette Shimano CS-HG500, 11-34T
Zadelpenklem CUBE Screwlock, 31.8 mm
Front Derailleur Shimano Tiagra FD-4700, 31.8mm Clamp
Handlebar Tape CUBE Grip Control
Wielen CUBE RA 0.8 Aero
tyres Conti Ultra Sport 2, 25-622
Weight 9,4 kg
Maat 50, 53, 56, 58, 60, 62
Vork CUBE CSL Race, Full Carbon, 1 1/8" - 1 1/4" Tapered
Balhoofdlagers FSA Z-t, Top Zero-Stack 1 1/8" (OD 44mm), Bottom Integrated 1 1/4"
Remsysteem Shimano Tiagra BR-4700
Cranks Shimano Tiagra FC-4700, 50x34T, 170mm (50/53cm), 172.5mm (56/58cm), 175mm (60/62cm)
Kleur black´n´white
Shift/ brake levers Shimano Tiagra ST-4700


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit