Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

CUBE AIM ALLROAD

€ 519,00
Inclusief belasting
Als je op zoek bent naar één fiets voor alles, dan hebben wij de Aim Allroad voor je. Mountainbike, stadsfiets en woon-werkfiets in één! Want de degelijkheid van een mountainbike komt óók in de stad goed van pas, zéker met de snel en makkelijk afneembare spatborden, de geïntegreerde verlichting en de praktische achterstandaard van de Aim Allroad. En ga je het terrein in, dan kun je vertrouwen op een soepel verende voorvork van Suntour, effectieve en onderhoudsarme mechanische schijfremmen en een aandrijflijn met een breed versnellingsbereik. Het beste van twee werelden? Wij denken van wel, met dank ook ons unieke Size Split systeem met grote 29er of iets kleinere 27,5 inch wielen, waardoor er voor iedereen een passend exemplaar is.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready
Shifters Shimano ST-TX800, EZ Fire Plus
Cassette Shimano CS-HG200, 12-32T
Fork SR Suntour XCE, 100mm
Size Size Split: 27.5: 14", 16", 18" // 29: 17", 19", 21"
Headset CUBE No.10 Semi-Integrated
Stem CUBE Performance Stem, 31.8mm
Grips CUBE Performance Grip
Rear Derailleur Shimano RD-TX800, 8-Speed
Front Derailleur Shimano FD-TY700-TS6, Downswing, 31.8mm Clamp
Brake System Tektro MD-280, Mech. Disc Brake
Crankset Shimano FC-TY501, 42x32x22T, 170mm
Chain KMC Z7
Pedals CUBE PP MTB
Saddle CUBE Active 1.1
Seat Post CUBE Performance Post, 27.2mm
Front Hub Shimano DH-3D32 Hub Dynamo
Rear Hub CUBE Alloy Light, 6-Bolt
Rims CUBE SD20, 32H, Disc
Seatclamp CUBE Varioclose, 31.8mm
Front Light LED 15 Lux
Rear Light Trelock Standlight
Handlebar CUBE Rise Trail Bar, 680mm
Mudguards ACID MTB 60
tyres Schwalbe Smart Sam, Active, 2.1


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit