Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED TARMAC SL7 PRO DI2

€ 7.699,00 Inclusief belasting
We hebben de nieuwe Tarmac ontworpen om de perfecte mix van aerodynamica, licht gewicht en rijkwaliteit te combineren om de rit van je leven te bezorgen. Door het gebruik van onze FreeFoil Shape Library om daarmee de beste buisvormen te vinden, tot het ontwikkelen van onze volgende generatie Rider-First Engineered ™ -design. De nieuwe Tarmac is het hoogtepunt van ons altijd verlangen naar snelheid. Het is een raszuivere racemachine zonder compromissen. “One bike to rule them all”.

De geheel nieuwe Tarmac Pro levert de perfecte combinatie van prestaties en waardes. Met een volledige Shimano Ultegra Di2-groep en Roval's nieuwe Rapide CL - met hun uitzonderlijke stabiliteit en aerodynamische kracht - is de Tarmac Pro met Ultegra Di2 klaar om te racen, de groepsri
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

18-04-2020
Heiko Schoonhoven
03-03-2020
Marcel Ros
Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Tarmac SL7 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered™, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Pro, hollow titanium rails, carbon fiber base
Zadelpen 2021 S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, Di2 Compatible, 20mm offset
Voorrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterderailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, GS medium cage
Stuur S-Works Aerofly II
Crankstel Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed
Stuurpen Tarmac integrated stem, 6-degree
Ketting Shimano Ultegra, 11-speed
Voorderailleur Shimano Ultegra Di2 R8050, braze-on
Cassette Shimano Ultegra R8000, 11-speed, 11-30t
Binnenband Turbo Ultralight, 60mm Presta valve
Voorband S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Tandwielen 52/36T
Trapas Shimano Threaded BSA BB
Zadelpenklem Tarmac integrated wedge
Stuurlint Supacaz Super Sticky Kush
Voorwiel Roval Rapide CL, 21mm internal width carbon rim, Win Tunnel Engineered, DT for Roval 350 hub, DT Swiss Revolution spokes
Achterwiel Roval Rapide CL, 21mm internal width carbon rim, Win Tunnel Engineered, DT for Roval 350 hub, DT Swiss Revolution spokes
Vork FACT carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Achterband S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Bevat kleur blauw


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit