Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED TARMAC SL6 COMP

€ 3.899,00 Inclusief belasting
Deze Tarmac wordt geleverd met een betrouwbare specs, zoals Shimano Ultegra mechanisch schakelen en snel stoppende hydraulische schijfremmen, duurzame DT R470 disc wielen en ons favoriete Power-zadel.
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

18-04-2020
Heiko Schoonhoven
03-03-2020
Marcel Ros
Merk
Fiets Type Racefietsen
Frame Tarmac SL6, FACT 9r carbon, Rider-First Engineered™, threaded BB, clean routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Comp, hollow Cro-Mo rails
Zadelpen S-Works FACT carbon 27.2mm, 20mm offset
Voorrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterrem Shimano Ultegra R8070, hydraulic disc
Achterderailleur Shimano Ultegra R8000, Shadow Design, 11-speed
Stuur Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Crankstel Shimano Ultegra R8000, HollowTech 2, 11-speed, 52/36T
Stuurpen Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Ketting Shimano Ultegra, 11-speed
Voorderailleur Shimano Ultegra R8000, braze-on
Cassette Shimano Ultegra R8000, 11-speed, 11-30t
Binnenband Presta, 48mm valve
Voorband Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Trapas Shimano Threaded BSA BB
Schakelhendels Shimano Ultegra Disc R8020
Zadelpenklem Collar for carbon frames
Stuurlint Supacaz Super Sticky Kush
Voorwiel DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.
Achterwiel DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, alloy freehub body, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.
Vork FACT carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Achterband Turbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm
Bevat kleur Geel


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit