Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED ROCKHOPPER COMP 29 2X

€ 699,00
Inclusief belasting
De Rockhopper Comp 2x. Het maatspecifieke Premium A1 Aluminium frame is de perfecte partner met een geometrie waarmee je bochten en jumps kunt aanvallen met scherpe, responsieve handling en de afdalingen kunt aanpakken met zelfverzekerde stabiliteit. Een SR SunTour XCM-vork krijgt onze RxTune-behandeling.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type ATB / MTB
Frame A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible
Handvatten Specialized Trail Grips, lock-on
Zadel Bridge Sport, steel rails
Zadelpen Alloy, 12mm offset, 2-bolt clamp, 30.9mm
Voorrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm
Achterrem Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 160mm
Achterderailleur Shimano Alivio, Shadow Design, SGS cage, 9-speed
Stuur Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Velgen Stout Alloy, hookless, pinned, disc only, double-wall, 25mm inner width, 28h
Crankstel Stout 2x, forged alloy
Spaken Stainless, 14g
Stuurpen Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
Ketting KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Voorderailleur Shimano Altus FD-M2020 2-speed
Cassette SunRace, 9-Speed, 11-36t
Voornaaf Shimano HB-TX505, Center Lock™ disc, 9x100mm spacing, quick-release, 28h
Achternaaf Shimano FH-TX505, Center Lock™ disc, 9x135mm spacing, quick-release, 32h
Binnenband Presta, 40mm valve
Voorband Ground Control Sport, 29x2.3"
Tandwielen 22/36T
Trapas Square-tapered, 73mm, internal bearings, 122.5mm spindle
Schakelhendels Shimano Acera, RapidFire Plus, 9-speed
Zadelpenklem Alloy, quick release, 34.9
Vork SR Suntour XCM 29, 30mm Stanchions, Rx Tune, coil spring, custom Multi-Circuit damping w/lockout, QR, 90/100mm travel (size-specific), 46mm offset
Achterband Ground Control Sport, 29x2.3"
Bevat kleur zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit