Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • Nieuw

SPECIALIZED DIVERGE COMP E5

€ 2.099,00
Inclusief belasting
Beginnend met een premium E5 aluminium legering frame en een full carbon FACT voorvork, gaven we de Diverge Comp E5 onze Future Shock 1.5 voor een snelle, zelfverzekerde en comfortabele rit op iedere ondergrond. Shimano's op gravel geïnspireerde GRX 600 groep schakelt soepel over 1x11 versnellingen op elk terrein.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen, Gravelfiets
Frame Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Sport, hollow Cr-Mo rails
Zadelpen Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
Voorrem Shimano GRX RX600, hydraulic disc
Achterrem Shimano GRX RX600, hydraulic disc
Achterderailleur Shimano RX812 GX, Shadow Plus, 11-speed
Stuur Specialized Adventure Gear Hover, 103mm drop x 70mm reach x 12º flare
Crankstel Praxis Alba
Stuurpen Future Stem, Comp, w/Integrated computer mount
Pedalen Nylon, 105x78x28mm, loose ball w/reflectors
Ketting KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Cassette Shimano SLX, 11-speed, 11-42t
Binnenband 700x28/38mm, 48mm Presta valve
Voorband Pathfinder Sport, 700x38mm
Tandwielen 40T
Trapas Praxis 68-0201B, 68mm BSA
Schakelhendels Shimano GRX 600 hydraulic brake levers, mechanical shifting
Zadelpenklem Alloy, 30.8mm
Stuurlint Specialized S-Wrap
Voorwiel Axis Elite Disc, 21mm internal width, alloy rim, 23mm depth, 14g spokes, 24h
Achterwiel Axis Elite Disc, 21mm internal width alloy rim, 23mm depth, 14g spokes, 28h
Vork Future Shock 1.5 w/Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Achterband Pathfinder Sport, 700x38mm
Bevat kleur zwart


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit