Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED DIVERGE COMP CARBON

€ 3.999,00
Inclusief belasting
De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelfietsen, zodat je geheel nieuwe ritten kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen. De Diverge Comp Carbon heeft hetzelfde nieuwe game changer FACT 9r Carbon frame en Future Shock 2.0 als onze Pro uitvoering, maar dan met Shimano's mechanische schakelende GRX 800 2x11 gravelgroep.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen, Gravelfiets
Frame Specialized Diverge FACT 9r carbon, SWAT™ Door integration, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Sport, hollow Cr-Mo rails
Zadelpen Roval Terra Carbon Seat Post, 20mm Offset
Voorrem Shimano GRX 810, hydraulic disc
Achterrem Shimano GRX 810, hydraulic disc
Achterderailleur Shimano GRX RX810, 11-speed
Stuur Specialized Adventure Gear Hover, 103mm drop x 70mm reach x 12º flare
Crankstel Shimano GRX RX810-2
Stuurpen Future Stem, Comp
Voorderailleur Shimano GRX RX810, braze-on
Cassette Shimano Ultegra, 11-speed, 11-34t
Binnenband 700x28/38mm, 48mm Presta valve
Voorband Pathfinder Pro, 2Bliss Ready, transparent sidewall, 700x38mm
Trapas Shimano Threaded BSA BB
Schakelhendels Shimano GRX 810 hydraulic brake levers, mechanical shifting
Zadelpenklem Alloy, 30.8mm
Stuurlint Roubaix S-Wrap
Voorwiel DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples
Achterwiel DT Swiss G540 rim, 24mm inner width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, alloy freehub body, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples
Vork Future Shock 2.0 w/ Damper, Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Achterband Pathfinder Pro, 2Bliss Ready, transparent sidewall, 700x38mm
Bevat kleur zwart
SWAT Integrated SWAT door, internal storage system


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit