Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.
  • Nieuw

SPECIALIZED DIVERGE EXPERT

€ 4.799,00
Inclusief belasting
With a name like “Diverge Expert” we figured that anyone interested in this bike will be, well, kind of an expert. We always aim to satisfy, which is why we spec'd a no-compromise build that includes a SRAM Force 1 drivetrain and hydraulic disc brakes, as well as a lightweight Praxis Zayante carbon crankset.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen, Gravelfiets
Frame Specialized FACT 9r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat-mount disc, BB386
Bottom Bracket Praxis, PF30
Cassette SRAM XG 1150, 11-speed, 10-42t
Fork Specialized FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle
Stem Future Stem, Pro
Handlebars Specialized Adventure Gear Hover, 103mm drop x 70mm reach x 12º flare
Rear Derailleur SRAM Force 1, long cage
Crankset Praxis Zayante carbon 1X
Chain KMC X11 EL, 11-speed
Pedals Specialized Dirt
Saddle Body Geometry Power Expert, Hollow Titanium rails
Rear Tire Pathfinder Pro 2Bliss Ready, Transparent Sidewall, 700 x 38c
Front Tire Pathfinder Pro 2Bliss Ready, Transparent Sidewall, 700x38c
SHIFT LEVERS SRAM Force 1x hydraulic disc
CHAINRINGS 40T
SEAT BINDER Diverge collar, alloy, 31.2mm
SEATPOST S-Works CG-R, FACT carbon fiber, single-bolt, 27.2mm
INNER TUBES Presta valve, 48mm
FRONT BRAKE SRAM Force, hydraulic disc, flat-mount caliper
REAR BRAKE SRAM Force, hydraulic disc, flat-mount caliper
REAR WHEEL Roval C38 Disc, XD Driver
FRONT WHEEL Roval C38 Disc
TAPE Roubaix S-Wrap
Bevat kleur blauw


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit