Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

SPECIALIZED DIVERGE PRO CARBON

€ 7.299,00
Inclusief belasting
De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelfietsen, zodat je geheel nieuwe ritten kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen. Stel je voor, je mooiste rit, je droomt van gravelrace overwinningen, Diverge Pro is je partner in de strijd. Het begint allemaal met een FACT 9r carbon frame en Future Shock 2.0 voor een lichte en comfortabele rit die ongelooflijk stabiel en zelfverzekerd is.
Fietsmaat
Kleur

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Racefietsen, Gravelfiets
Frame Specialized Diverge FACT 9r carbon, SWAT™ Door integration, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Zadel Body Geometry Power Pro
Zadelpen Roval Terra Carbon Seat Post, 20mm Offset
Voorrem SRAM Force eTap AXS, hydraulic disc
Achterrem SRAM Force eTap AXS, hydraulic disc
Achterderailleur SRAM X01 Eagle AXS
Stuur Easton EC70 AX Carbon, 16-degree flare
Crankstel SRAM Force AXS
Stuurpen Future Stem, Pro
Ketting SRAX X01 Eagle, 12-speed
Cassette SRAM XG-1295 Eagle, 12-speed, 10-50t
Binnenband 700x28/38mm, 48mm Presta valve
Voorband Pathfinder Pro, 2Bliss Ready, transparent sidewall, 700x38mm
Tandwielen 42T
Trapas SRAM DUB BSA 68
Schakelhendels SRAM Force eTap AXS Hydraulic
Zadelpenklem Alloy, 30.8mm
Stuurlint Roubaix S-Wrap
Voorwiel Roval Terra CL, 25mm inner width carbon rim, 32mm depth, DT for Roval 350 hub, 24h, DT Swiss Comp Race spokes
Achterwiel Roval Terra CL, 25mm inner width carbon rim, 32mm depth, DT for Roval 350 star ratchet hub, 24h, DT Swiss Comp Race spokes
Vork Future Shock 2.0 w/ Damper, Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Achterband Pathfinder Pro, 2Bliss Ready, transparent sidewall, 700x38mm
Bevat kleur rood
SWAT Integrated SWAT door, internal storage system


De juiste framemaat

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Daarom krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe fiets altijd een GRATIS CRM Body Scan. Op deze manier zorgen wij er voor dat u juist op de fiets komt te zitten. Zo beleeft u meer fietsplezier en worden pijntjes in de rug, schouders en polsen voorkomen. Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wilt halen? Dan is onze Retül Fit wat voor u! Hieronder staan  allebei de systemen kort beschreven.


CRM Body Scan

Bij deze fietsmeting meten wij met behulp van laserstralen verschillende punten op uw lichaam. Deze meetgegevens voeren wij in op onze computer. Er wordt dan ook gevraagd naar uw persoonlijke voorkeuren - waar en waarvoor gaat u de fiets gebruiken en aan welke eisen de fiets moet voldoen. Het systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets, de gewenste zitpositie en de meetgegevens wat de juiste ergonomische instelling is voor u.


CRM bodyscanning


Koopt u een nieuwe fiets bij ons? Dan valt de CRM Body Scan onder onze service en deze gratis. Anders betaalt u € 35,- voor de meting en afstelling (exclusief onderdelen).


Retül Fit

Bent u een fietser die alles uit uw fiets, houding en lichaam wil halen? Dan is onze Retül Fit zeer geschikt voor u. Het is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering door een professioneel opgeleide Retül Fit specialist. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fiets-gerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling.


Retül Fit


Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capturesysteem. Er worden op cruciale punten op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met behulp van geavanceerde software kan er nu zeer gedetailleerd gekeken worden naar wijzigingen in de fietspositie.
 
Een volledige Retül Fit kost € 200,- en duurt 2 - 2,5 uur.
Meer informatie over Retült Fit