Wij maken gebruik van cookies en andere verwante technologieën, zodat we uw ervaring op onze site kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akooord met het gebruik van deze technologiën.

KLEVER X-SPEED PINION 850Wh

€ 7.199,00 Inclusief belasting
Deze supersnelle fiets is ontworpen om 45 km/h te rijden en ligt als een huis op de weg. Met een motor van 600 W is de X Speed Pinion de krachtigste fiets van Klever, waardoor het gemakkelijk is om de maximale ondersteunde snelheid van 45 km / u te bereiken. De fiets wordt geleverd met grote 850wh accu. De combinatie van krachtige achterwielmotor, Pinion versnellingssysteem en de Gates belt is uniek en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ervaar deze krachtpatser bij Scholten Fietsgoed door het maken van een uitgebreide proefrit.
Fietsmaat
Kleur
Informatie folder

Wat zeggen klanten over ons.

Merk
Fiets Type Speed Pedelecs
tyres Super Moto-X 27.5 x 2.4"
Bevat kleur blauw
Suspension Front / Rockshox Recon Air
LED front light Supernova M99 Mini Pro + High Beam
Wheel size 27.5"
LED rear light Roxim R3E + brake light
Frame material Aluminum / M & L
Equipped battery 850 Wh
Support limit 45 km/h
Equipped charger Fast charger (5A, 250 W)
Power (max) 600 W
Display console Klever 2.5 + E-Key + Bluetooth
Torque (max) 56 Nm
Shifter+derailleur / sprockets (F/R) Pinion C1.12 Gearbox 12-speed
Range (360Wh battery) -
Gears Gates 22T/39T
Range (570Wh battery) -
Range (850Wh battery) 35-110 km
Suspension travel (F/R) 100 mm / -
Rear drive system Klever BIACTRON V2
Rear rack load 25 kg
Operating noise (max) <50 dB
Max throttle speed 18 km/h
Max load (on bicycle) 120 kg
Weight (with equipped battery) 29 kg
Category Moped (L1e-B)
Certifcation EC Whole Vehicle Type Approval
Hydraulic disc brake Magura MT5e 180 mm
Charge time (from 10% to 90% battery capacity) 3.5 h
Rear hydraulic disc brake Magura MT4e 180 mm
Extras included Regen coasting & braking
Optional accessories 1.2 kWh battery (eta 12/2020), USB charger
Security features Motor-lock, alarm


De Speed pedelec helm


De speed pedelec helm is verplicht op een speed pedelec sinds januari 2017. Deze helm voldoet aan de NTA 8776 norm en is net een stukje steviger dan de reguliere fietshelm. De helm biedt meer bescherming rond het achterhoofd en is wat dikker rondom de slaap. Hierdoor is de helm berekend op hogere valsnelheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment op voorraad van de merken Lazer, Agu, BBB en Abus. Hieronder een overzicht.


Lazer Anverz

De Lazer Anverz helm is een complete speed pedelec helm met vizier, aeroshell en led lamp aan de achterkant. Het Aeroshell kan om de helm heen worden geklikt en houdt zo de kou in de winter tegen. In de zomer klikt u het aeroshell er makkelijk af en geven de maar liefst 23 ventilatiegaten een hoop verkoeling.

Het grote vizier beschermt het gezicht goed tegen de luchtweerstand, regen, kou en insecten. Het vizier kan makkelijk omhoog worden geschoven en is ook geschikt voor de gene die een bril draagt. Verder is de helm zeer licht, de helm weegt slechts 385 gram.

De helm is er in het wit en in het zwart en is verkrijgbaar in 3 maten;

  • S : 52-56 centimeter
  • M : 55-59 centimeter
  • L : 58-61 centimeter

Agu pedelec

De AGU Urban Pedelec is een in-mold helm, die speciaal is ontwikkeld voor Speed Pedelecs en voldoet aan de NTA-8776 Norm. Door het Direct Dial systeem is de helm makkelijk te verstellen qua grootte. De helm heeft een vizier, om ook comfortabel te kunnen fietsen met harde wind. Het vizier wordt aan de helm vastgemaakt met magneetjes zodat het makkelijk is te verwijderen. De helm is er in het grijs en het zwart en is verkrijgbaar in de maten S/M en M/L.

  • S/M : 52-58 centimeter
  • M/L : 58-61 centimeter

BBB Indra (faceshield)

De BBB Indra is licht in gewicht en beschikt over een goede pasvorm. De helm is makkelijk te verstellen en beschikt over het unieke Venturi ventilatiesysteem dat zorgt voor optimale ventilatie dankzij de 8 verticale ventilatiegaten. Vanaf december 2018 ook verkrijgbaar in Faceshield uitvoering met groot vizier. Dit vizier beschermt het gezicht tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

 Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • M : 52-58 centimeter
  • L : 58-62 centimeter

Abus Pedelec+ (2.0)

Met de Pedelec+ fietshelm van Abus ga je onbezorgd en veilig de weg op. Niet alleen beschikt de helm over een EPS absorptielaag die klappen uitstekend opvangt, maar omdat er ook een LED achterlicht in verwerkt zit, verhoog je ook nog eens jouw zichtbaarheid in donkere omstandigheden. De helm kent een aangename pasvorm, die ook nog aan te passen is dankzij de magnetische Fidlock kinsluiting. Ook is de helm voorzien van een opvouwbare regenhoes achterin de helm die u goed beschermt tegen de kou en regen.

De Abus Pedelec+ 2.0 is voorzien van een verwisselbaar vizier dat u beschermt het tegen de kou, luchtweerstand, regen en insecten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  • M : 52-57 centimeter
  • L : 56-62 centimeter

Bekijk ook onze pagina over Speed pedelecs